الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
برا ما زده سالی ۳۰۰میلیون درامدتونه! توی اطرافیانمون کسایی که وضعشون از ما بهتره دارن میگیرن خ ...
خب پس سالانه تا یه مبلغی رو مشمول میشه به همه که ندادن ..برای داداشم خودشون گفت حقوق ماهانه دو تومن بعد یه پیکان یه خانواده پنج نفره .بعد گردش سالانه رو براش زدن ۵۰۰میلیون مشمول نکردن ...آخه یه خانواده پنج نفره که دو تومن حقوق میگیره یه پیکان داره چرا نباید مشمول بشن این پونصد میلیون رو از کجا آوردن ..به خدا اون دنیا چطور میخوام جوابگو باشن
برا ما که نریختن .شوهرم گفت اعتراض بزنیم گفتم دروغه همین یارانه هم قطع میشه ....
جواب اعتراض من اومد دوتاش باهم ریختن
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
واسه منم دیروز پیامک اومد مشمول شدید و هردو رو باهم واریز میکنن ولی هیچی نیومده هنوز 😥😥😥
برو موجودی بگیر شاید الان اومده نیومده حتما تا عصر میریزن بعضی بانکا دیر میریزن
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
داستان این گردش مالی اینه که مثلا شما یه تومن پول میاد تو کارتتون از اون یه تومن صد تومن میدید قبض اب تا اینجا گردش مالی میشه یک و صد بعد مثلا سیصد تومن قرض میدید به یه نفر اینجا گردش میشه ۱۴۰۰ بعد از اون مثلا طرف ۳۰۰ پس میده این میشه ۱۷۰۰ گردش بعد دوباره پنجاه میدی فروشگاه خرید میکنی این میشه ۱۷۵۰ بعد مثلا ۵۰ پول نقد میگیری میشه ۱۸۰۰ همین جوری پولی که به کارت میاد و میره جز گردش مالی در نظد میگیرن هر خانواده ای چند نفر عضو داره هر عضو هم چند تا کارت داره پس بخوای حساب کنی گردش مالی خودبه خود میره بالا