2777
2789

لطفا گزارش نزنید قصدم به حاشیه کشیدن نیس به قران

من نمیتونم هر لحظه ک بخام پیش نامزدم باشه چون همش ماموریته ازینورم امتحانام داره شروع میشه 

خودمم نیاز جنسی دارم( با عرض معذرت)

هفته ای یه بار یا دو هفته یه بارم میتونم پیش نامزدم باشم 

اون سری ک پیشش بودم در حد کم باهم رابطه داشتیم بعدش ک اومدم خونه  از فرداش هی دلم میخاستش سابقه خ و د ار ضایی داشتم قبلا باعث شد ک دوباره اینکارو انجام بدم ک خیلی اعصابم خورد شدش اخه تازه نامزد شدیم من قبلا اینکارو میکردم تقریبا زیاد و میخوام ترکش کنم

یکی از دوستای متاهلم میگه باش رابطه نداشته باش چون اولشه همشم پیش هم نیستید اینطوری اذیت میشی تو بهتره اصلا به فکرش نباشی همون هفته ای یه بارم کاری نکنی چون بیشتر بعدش یادش میوفتی فکرت درگیر میشه این باعث میشه تو ک میخای اینکارو ترک کنی در نبودش خودار....کنی

اخه من دیگ کلا نمیخام خ ود ارصایی کنم تو این مدت ترکم ده روز یه بار باش باشم یا نه بیشتر بعدش ازیتم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نامزدم خودش مشکلی نداره ازینک رابطه نداشته باشیم چون همین مرخصیارو هم به زور میاد سرش شلوغه رابطمونم در حد دخول نیستش

الان اصل سوالم اینه که 

من میخام ترک کنم اینکارو ده روز یه بار ک میبینم رابطه داشته باشم یا نه هرچی که مربوط به مستعل جنسی هستشو فراموش کنم؟ تا وقتی ک بتونه همیشه پیشم باشه

دوستت که این راهنمایی رو کرده دکتره یا روانشناس یا چی؟؟🤕🤕🤕🤕

نه بابا ده روز چیه!!! هفته ای یه بار یا هروقت شوهرتو میبینی برو سمتش....برای درمان خودارضایی هم خیلی کارا هست که میشه انجام داد تا کلا ترک بشه...

توی اینترنت سرچ کنی راه های ترکش میاد

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت که این راهنمایی رو کرده دکتره یا روانشناس یا چی؟؟🤕🤕🤕🤕 نه بابا ده روز چیه!!! هفته ای یه با ...

نه هیچکدوم 

منطورش این بود ک بعدا از فکرش در نمیای در حالی ک نامزدت نیسش مجبور میشی دوباره ....

عزیزم اوج نیاز جنسی نیم ساعته.اگه اون نیم ساعتو بتونی تحمل کنی تمومه.بعدم فکر میکنی بهش.فکرش بدتر از خودشه.بیکاری هم هست.پس اول برو توالت مثانه خالی باید باشه.با اب سرد خودتو تمیز کن.کاری کن که دغدغه فکری داشته باشی واسش.سعی کن بری بیرون.ورزش خیلی خوبه.

من همین یه دونه ام!
ببخشید سوالم یکم بی ادبی بودش ولی بخدا روم نمیشه از کی بپرسم مامانمم اصلا باهامون راحت نیس اصلا هیچ ...

باشوهرت هروقت هست باش ولی وقتی نیس اونقدر سرت شلوغ باشه ک وقت نکنی وحتی موقع خواب بیهوش بشی اگه میخوای ترک کنی

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
آخی چ نازززززز و رمانتیک بنظرم اصلا ب این موضوع خود ار... فکر نکن و تا میتونی با همسرت باش و از لحظ ...

اخه اون همیشه نیستش در نبودش چیکا کنم 

همسرمم اصراری ب اینکار نداره چون کارش یه طوریه ک همش ماموریته و اینا متاهلن فک کنم تو غداشون کافور میریزن نمیدونما ولی حدس میزنم ینی اون ازیت نمیشه منم ک...

من اول عروسی شوهرم رفت مرز مأموریت ماهی یکبار میومد. درکت میکنم عصبی میشدم اما صبرمیکردم تاخودش بیاد. این تنها راه بود. میرفتم جاهای مذهبی مثل امامزاده میرفتم پیاده روی خرید وقتمو پر میکردم تا بیاد خودش. باورکن خدا کمک میکنه.نذار شیطان هولت بده سمت کارهایی که نباید...

نه هیچکدوم  منطورش این بود ک بعدا از فکرش در نمیای در حالی ک نامزدت نیسش مجبور میشی دوباره ... ...

اصلا حرف دوستت خیییییییلی حرفه اشتباهیه😤😤😤

همونکاری رو که گفتم انجام بده و به دوستت بگو عمه درمانی نکنه🤣🤣🤣🤣

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
اخه اون همیشه نیستش در نبودش چیکا کنم  همسرمم اصراری ب اینکار نداره چون کارش یه طوریه ک همش ما ...

همسرت سردمزاج نباشه؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

گرمی جات کمتر بخور و تاثیر داره. 

حموم کن.

ورزش کن

بیکار نباش و سرت رو مشغول کن

نماز بخون

فیلم و عکس تحریک کننده نبین و مطالبی در این مورد نخون و شهوتت رو بیشتر نکن. الان شهوتت خیلی زیاد شده.

گرمی جات کمتر بخور و تاثیر داره.  حموم کن. ورزش کن بیکار نباش و سرت رو مشغول کن نماز بخون ...

مرسی عشقم ولی من بلغمیم خیلی بی حالو حوصلم باید گرمی بخورم وگرنه بی حالو حوصلم 

سنی ندارم ولی از الان عینه پیرزنا شدم بخاطر سردی اروم و  خشکم موهام سفیدو کمپشته و ...بی انرژیم کلا