2777
2789
عنوان

میشه بیاید خواهشا خیلی مهمه برام

59 بازدید | 12 پست

تو هفته یازده خونریزی گرفتم زیاد رفتم سونو هماتوم داشتم.۱۵ سی سی بود.دکتر شیاف تجویز و کرد و استراحت نسبی.هفته دوازده ک رفتم ان  تی نصف شده و پنج سی سی شده.دیگ کلا قطع شده بود همون روز اول ک خونریزی کردم دو روز لکه داشتم بعدش کلا قطع شد.الان ک آخر هفته سیزده دوباره ی لحظه خونریزی گرفتم با لخته کوچیک سیاه.دکتر باز استراحت نسبی داد و شیاف دوتا کرد خیلی میترسم.میگم کاش دوباره سونو میداد هفته پیش سونو آن تی بودم بچه سالم بود با ضربان نرمال امکان داره این خونریزی مشکل ب وجود بیاره برا جنینم

نه عزیزم مشکلی نیست، فقط باید استراحت بیشتری داشته باشی

نسبی یعنی چی!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مشکلی نیست، فقط باید استراحت بیشتری داشته باشی نسبی یعنی چی!؟

گف اینک همش تو جا خوابیده باشی خودش خبرنامه.درحدی ک راه بری کار روزانه کنی.گف زیاد راه نرو پله نرو جارو برقی نکش و اینا

نترس عزیز توکلت به خدا دوست منم خونریزی داشت با استراحت مطلق درست شد وسالم بچشو به دنیا اورد

هیچوقت فک نمی کردم بارداری انقد سخت باشه فک میکردم رویایی باشه همش منتظر نی نی باشی و از اینا نکه همش تو اضطراب

گف اینک همش تو جا خوابیده باشی خودش خبرنامه.درحدی ک راه بری کار روزانه کنی.گف زیاد راه نرو پله نرو ج ...

خُب بنظر من باتوجه به اینکه دوباره خونریزی داشتی، استراحتت کم بوده

من که خونریزی داشتم بهم گفت تا آخر هفته ۱۷ کامل بخواب.

واقعا درست گفت، قطع شد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خُب بنظر من باتوجه به اینکه دوباره خونریزی داشتی، استراحتت کم بوده من که خونریزی داشتم بهم گفت تا آ ...

خب منم اکثرا استراحت بودم ولی چون مدام سونو و آزمایش داشتم مجبور بودم سوار ماشین بشم و راه برم.حالا تا دوهفته دیگ ک سونو دارم کامل میخوایم.حتی این بارم ک خونریزی کردم همون شب بود فقط الان از دیروز فقط دوتا لکه قهوه ای اومده و قطع شده

هیچوقت فک نمی کردم بارداری انقد سخت باشه فک میکردم رویایی باشه همش منتظر نی نی باشی و از اینا نکه هم ...

اضطراب برای بچه خوب نیست عزیزم

توی همین مدت هم تا زمان خطر بگذره کلی کار میشه انجام داد اما فکری  

باهاش صحبت کن، چندتا اسم انتخاب کن، وسایل درنظر بگیر، حتی میتونی براش بافتنی ببافی اگر خسته نشی

خب منم اکثرا استراحت بودم ولی چون مدام سونو و آزمایش داشتم مجبور بودم سوار ماشین بشم و راه برم.حالا ...

نگران نباش چندتا لکه چیزی نیست

با همون دوهفته استراحت رفع میشه انشاالله 

بسپار به خدا

خونریزی من خیلی شدید بود اما خداروشکر بچه موند.

اضطراب برای بچه خوب نیست عزیزم توی همین مدت هم تا زمان خطر بگذره کلی کار میشه انجام داد اما فکری &n ...

کی زمان خطر تموم میشه میگن آخر چهار ماه دیگ خطری نیس درسته

کی زمان خطر تموم میشه میگن آخر چهار ماه دیگ خطری نیس درسته

بله درسته، چشم بهم بزنی این یک ماه هم میگذره

انشاالله به سلامتی بدنیا بیاد