2777
2789

آدما رو میگم.تو روخدا یکم زبونتونو کنترل کنید.حرف نبرید و بیارید.یسری حرفا رو نزنید.یه سری مسائل به ما مربوط نیس.بخدا گناه زبون بدترین گناهه.نمیدونین که با یه جمله ی ساده تون چجوری بین یه زنو شوهر ،یه پدر و دختر،یه خواهر برادرو میپاشونین.چجوری اشک آدمارو درمیاریم.امشب یکی بهم زنگ زد و پشت تلفن گریه میکرد،رابطش با عزیزترین کسش داغون شده بود بخاطر کسی که نمیتونه زبونشو کنترل کنه.خدا هممونو هدایت کنه،نمیدونیم بعضی حرفا که میزنیم چه پیامدی داره،حتی به شوخی.یکم جلوی خودمونو بگیریم.یکم رو حرفایی که میخوایم بزنیم فکر کنیم. حرفه تو ترافیک مغزمون گیر کنه بعد بیانش کنیم.

اره واقعا منم یه ادم دو بهم زن اطرافم هست بخدا رابطه همه رو خراب کرده چ با خبرچینی چه با تهمت و دروغ

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بتونیم. هرروز دعا کنیم برای عاقبت بخیریمپن خیلی خوبه بعضی‌ها عادتشونه چزوندن  بعضی‌ها سرگرمیشونه حرف بردن آوردن  بعضی‌ها هم نمی‌فهمند یاد نگرفتن کنترل زبان خیلی سخته کارهر کسی نیست 

من یکی اطرافم هست هر کاری میکنه حرف از زیر زبونم بکشه بیرون نمیتونه دقش دادم اخر سر رفته به بقیه گفته خدایی راز نگه دار تر ازین بشر ندیدم نه حرفی میزنه نه حرفی میگه چه اعترافی کرده بیچاره ام کرد هر کسی ناراحته زنگ میزنه به من دوساعت مخمو میخوره شدم جای راز بقیه😂😂😂😂

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

واي امان از اين آدمها

بنظرم نه تنها سطح وجدان وواعتقاداتشون

بلكه سطح فرهنگشون بسيار پايينه

آدم با شعور و با فرهنگ  اصلا نميتونه پر حرف باشه

بخصوص اينكه خبر چين هم باشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️