2777
2789
عنوان

آهنگ غمگین وآرام وپرمعنی معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست
هوووووف منم اینجوریم اینروزه مثله جوکر شدم...میرم اینستا جوک میخوندم میخندم اشکمم درمیاد.انگار دارم ...

نمی تونم خودمو اروم کنم از شوهرم دورم وشدیدن احساس تنهایی ودل مردگی می کنم 😭😭😭😭

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نمی تونم خودمو اروم کنم از شوهرم دورم وشدیدن احساس تنهایی ودل مردگی می کنم 😭😭😭😭

اگه دوس داری اینجا هرقدر ک میخای حرف بزن تاسبک شی من پیشتم😊😊😊

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس داری اینجا هرقدر ک میخای حرف بزن تاسبک شی من پیشتم😊😊😊

مرسی عزیزم مث دیوونه ها گریه می کنم بخاطر مشکل بارداری بعد هفت سال از شوهرم دور موندم اومدم خونه مامانم دوری ازش داره منو روانی می کنه 😢😢😢😢😢😭😭

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مرسی عزیزم مث دیوونه ها گریه می کنم بخاطر مشکل بارداری بعد هفت سال از شوهرم دور موندم اومدم خونه مام ...

هوووووف.....

خوشبحالت میتونی پیش مامانت گریه کنی.من نمیتونم.مامانم هیچ ارزشی برا گریه کردنام قائل نیس....

عاشق کسی شدم ک عاشقم نیس و درعذابم....

هیچکس عاشقیو یاد من نداد.

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
هوووووف..... خوشبحالت میتونی پیش مامانت گریه کنی.من نمیتونم.مامانم هیچ ارزشی برا گریه کردنام قائل ن ...

تو تنهاییم گریه می کنم همه خوابیدن    مطمئنی عاشقت نیست باهاش حرف زدی 

تو تنهاییم گریه می کنم همه خوابیدن    مطمئنی عاشقت نیست باهاش حرف زدی

بهش گفتم ک ازت خوشم میاد خععلی جدی ورک.... اون گف ولی من ازت خوشم نمیاد دروغگویی....دوس دختر داشته اونو دوس  داره...داره از ایرانم میره😢😢😢😢

بهش گفتم ک ازت خوشم میاد خععلی جدی ورک.... اون گف ولی من ازت خوشم نمیاد دروغگویی....دوس دختر داشته ا ...

خب سعی کن فراموشش کنی چرا با اینکه بهت گفته دوست نداره باز براش اشکاتو حروم می کنی حیف تو نیست سر قبری که توش مرده نیست زار بزنی 

كنار هر قطره اشكم هزار خاطره دفنه.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

گریه کن مرتضی پاشایی

قدیمیه ولی اشک آدمو درمیاره

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
كنار هر قطره اشكم هزار خاطره دفنه.....

معلومه قشنگ غمگینه😢😢

آهنگ جدید افشین آذری،یاغیش، غمیگنه خدایی💔💔💔

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
معلومه قشنگ غمگینه😢😢

چشام همزاد اشك و خون دلم همسايه ي اهه

زمونه گرگ و عشق تو شبيه مكر روباهه

ببخش خوبم اگه اين عشق حيله تورو رو كرد

نفرين ب دل ساده م ك ب چنگال گرگ خو كرد.......

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/