lastseeninheaven مدیر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان آهنگ غمگین وآرام وپرمعنی معرفی کنید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست سلام دوستا آهنگ بگین بهم دان کنم فرق نمیکنه ب چ زبانی باشه....تو مایه های طرفدار شادمهر عقیلی و سلام فریدون آسرایی باشهدوس دارم فقط زار بزنم برا دل خودم😢😢😢 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/10/11 | 01:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 خب سعی کن فراموشش کنی چرا با اینکه بهت گفته دوست نداره باز براش اشکاتو حروم می کنی حیف تو نیست سر قب ... خودمم اصن دختریم ک ب ورمم نیستا اینچیزا....ولی یهو چشامو باز کردم دیدم خعععلی دوسش دارم....اونقدد گریه کردم چشام شده اندازه قابلمه ورم کرده بالای چشمم مژه هام میریزع ب مامانمم میگم واسه آلودگی هواس هرچقدم بتامتازون و پماد هیدروکین میزنم خوب نمیشه....هععععیییی😔😔😔😔 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32481 هرچي عشقه توي دنيا من ميخواستم مال ماشهاما تو هيچوقت نذاشتي بينمون غصه نباشه.... بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 چشام همزاد اشك و خون دلم همسايه ي اهه زمونه گرگ و عشق تو شبيه مكر روباهه ببخش خوبم اگه اين عشق حيل ... هوووووف😔😔😔😔....دلم بدجور گرفته....آهنگ شاد گوش میدم وسطش میزتم زیر گریه دیوونه شدم فک کنم عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32481 هوووووف😔😔😔😔....دلم بدجور گرفته....آهنگ شاد گوش میدم وسطش میزتم زیر گریه دیوونه شدم فک کنم دلت ك بگيره با اهنگ شادم اشكات ميريزه......تجربه ش كردم ميكنم و خواهم كرد.....متاسفانه بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32481 هوووووف😔😔😔😔....دلم بدجور گرفته....آهنگ شاد گوش میدم وسطش میزتم زیر گریه دیوونه شدم فک کنم بي تفاوت باش......كل زندگي همينه خواهرم.....بايد بي روح و اساس باشي مثل ي شي.....ن حسي ن علاقه اي ن نفرتي ن مهر و محبتي.................. بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
حنا_خانومم عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 2713 بنظرم ای کاش فرزاد فرزین خیلی خوبهموزیک ویدیو اینده ی فرزینم ببین اخرش گریت میگیره میشه برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی؟🙈💜