سلام بچه ها همسرم ب پدر و مادرش و خواهراش کمک مالی میکنه تقریبا مخارج خونه مادرش با همسرمه خواهراش هم متفرقه متوجه میشم ک کمک میکنه در صورتی ک من باید برای گرفتن پول چند بار بگم و منتظر باشم ک با منت بده یا خیلی اوقات میگه نیازی نیست و گاها بحث ک بخاطر بچه من ادامه نمیدم الان می خام نظرتون بدونم من حساسم یا ناراجتیم طبیعیه؟و بهترین واکنش چیه ؟ممنون
داغ دلم تازه شد چ دروغا ک تو جلسات خواستگاری هم خودش هم مامانش و خواهراش نگفتن
عزیزم درکت میکنم
مورد مشابه دیدم
دختر عمه ی من میره طلاشو از طلافروشی بگیره ، داده بوده طلاسازشون اونو تعمیر کنه، خواهرشوهرش به شوهر اون میگه داداش راستی اون انگشترروکه دیدین برای مامان بگیر
پدر خانواده صحیح و سلامت راست راست میگرده اونوقت شوهر دختر عمم خرجش رو میده . اگر پدر و مادری نداشته باشند بله پسر باید کمک کنه ولی اصولی نه اینکه از حق زنو بچش بزنه
اره عزیزم اتفاقا ادعاشون خیلی زیاده ولی خب اینم هس بامن خیلی راحتتر هستن خود واقعیشون هستن اوایل منم ...
بهترین کاره. مطمئنا اگه از شما هم تشکر نکنن,قطعا قلبی شاد که میشن دعاشون مستجابه
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
اره عزیزم اتفاقا ادعاشون خیلی زیاده ولی خب اینم هس بامن خیلی راحتتر هستن خود واقعیشون هستن اوایل منم ...
این خواهرش جدا شده و صیغه ی نفر شده ک پولداره وضعشون بد نیست ولی بازم اون روز تو پیامای گوشی شوهرم دیدم شماره حساب بچه هاش و گرفته و پول واریز میکنه براشون
درسته از این جنبه نگاه میکنم یکم آروم میشم ممنون عزیزم کاش بتونم انقد بزرگ فکر کنم
میتونی.
زندگی رو سخت نگیر. بزار روزایی که میگذرونی هر لحظه اش برات خوب بگذره الکی قلب و ذهن رو درگیر نکن
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
ممنون عزیزم چه شخصیت والایی داری خدا ب اندازه قلبت بهت بده اروم شدم با حرفات
ممنونم عزیزم
وقتی احتیاجات زن و بچه که براورده کردنش با مرد هست ، رفع نشه ، اونوقت واجبه که به خانواده ی خودت کمک کنی؟ پدرو مادرایی هستن که عزت نفس دارن راضی نیستن طرف از شکم زن و بچش بزنه به خاطر اونا ولی بعضیا نه،
نمیدونم دیگه عقلم ب هیچی نمیرسه انقد تو بحثا گفته حسودی داره باورم میشه ک شاید من نرمال نیستم اتفد درس خوندم تو جامعه بودم اعتماد بنفس داشتم از وقتی ازدواج کردم اعتماد بنفسم صفر شده تا حدی ک دیگه نمیتونم تو جمع صحبت کنم می خام برم دکتر دارو بگیرم افسرده شدم برام دعا کنین لطفا
منم خانواده ی شوهرم خیلی حرصمو درمیارن,شاید تو تاپیکام از دستشون ناراحتی داشتم,ولی هیچ وقت با این موضوع مشکلی نداشتم و همیشه میگم اشکالی نداره,هرچند از اول نمیدونستم قراره این چنین باشه,بعدها متوجه شدم,ولی بازم میگم مشکلی نیست
چون نتیجه ی مثبتشو دیدم