2777
2789
عنوان

کمک مالی همسرم ب خانوادش

575 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها همسرم ب پدر و مادرش و خواهراش کمک مالی میکنه تقریبا مخارج خونه مادرش با همسرمه خواهراش هم متفرقه متوجه میشم ک کمک میکنه در صورتی ک من باید برای گرفتن پول چند بار بگم و منتظر باشم ک با منت بده یا خیلی اوقات میگه نیازی نیست و گاها بحث ک بخاطر بچه من ادامه نمیدم الان می خام نظرتون بدونم من حساسم یا ناراجتیم طبیعیه؟و بهترین واکنش چیه ؟ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وضع مالیشون خوب نیست بهشونکمک کنه بدنیست ولی اول باید خانواده خودشو تامین کنه بعد اونا ن اینکه از زنو بچه خودش بگیره بده ب اونا 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
چندسال جنگیدم ناراحتی اعصاب گرفتم ولی دیدم این منم که دارم تموم میشم درست بشو نیست بزن ب بیخیالی

منم می خام برم دکتر اعصاب ب مامانم گفته دخترتون حسوده😭

بهرحال خانوادشه,اگه بجز همسر شما پسر دیگه ای هم هست ,این وظیفه ی اونا هم میشه,اگه خانواده ی شوهرتون درآمد مخصوصی نداشته باشن,پس کمک و دست رسوندن ایرادی نداره,دلتو بزرگ کن. خدا خودش میرسونه بهت.چندین برابر بیشتر هم میرسونه.دیدم که میگم.

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
منم می خام برم دکتر اعصاب ب مامانم گفته دخترتون حسوده😭

من هم معدم هم قلبم مشکل پیدا کرده بود رفتم دکتر گفت از اعصابه ولی از وقتی ک اهمیت نمیدم درست شدم خیلی سخته درکت میکنم ولی چاره ای نیسسسسسس

پدرشوهرت مگه درامد نداره؟؟

ی خونه بزرگ داره ک بنام مادر شوهرم و نمی زاره بفروشن دوتا خونه کوچیک بگیرن تا اجاره بگیرن بعدم پدر شوهرم تنبل بوده کار نمیکزده الانم تو شصت سالگی مثلا مریضه ی وانت داره ک تو حیاط خاک میخوره 

حالا فک کن مال منم جوری بود برادرشوهرم حقوق مادرشوهرمو میگرف خرج زن و بچش میکرد شوهر منم مادرش و خواهر مجردشو تامین میکرد ببین این چ قدر زور داره من کلا خیلی کشیدم دراین مورد میترسم توصیح بدم آشنایی ببینه😓