2777
2789
عنوان

علت کمردرد مداوم بعد از اتمام پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 35372 بازدید | 19 پست
نه  به عفونت مربوط نیس

من عفونت ک میگرفتم همینطور میشدم قبلا.و وقتی به دکتر زنان گفتم کمر درد این مدلی دارم گفت از عفونته اما بعد معاینه دید که نیس🤷🏻‍♀️

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عفونت ک میگرفتم همینطور میشدم قبلا.و وقتی به دکتر زنان گفتم کمر درد این مدلی دارم گفت از عفونته ا ...

خانمی شما کمردردت خوب شد؟  منم مثل شما هستم اتمام پریود کمردرد میگیرم 

خانمی شما کمردردت خوب شد؟  منم مثل شما هستم اتمام پریود کمردرد میگیرم

ن عزیزم تا وقتیکه عسل واژینال کردم و تو آب اویشن نشستم.اویشن رو دم کردم تو چند لیتر ابجوش سرد شده ریختم و نشستم تو این مایع.با روغن سیاهدانه هم ماساژ دادم هرشب کمرمو.

نمیدونم عفونت بود اما با دارو ازبین نرفت.شایدم از گرمی بود که بهترشد.حالا ضرر نداره عسل واژینال کنید گرمی بخورید و باروغن مالش بدید کمرتونو در حدی ک پوست گرم بشه.بعد با شال ببندین

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻