2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست عزیم فقط باید حوصله داشته باشی شونه ریز فلزی بگیر از داروخانه با یه نرم کننده ،بشین تو حموم کلا سرت رو نرم کننده بزن و شونه کن 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

فقط فقط فقط رنگ مو

بعد هم روزی که داری میری رنگ کنی باید از داروخانه اسپری شپش مخصوص ملافه بگیری.... هرجایی که قبلا سر تو گذاشتی مثل روی مبل و رخت خواب و شال و روسری ها.... اسپری کنی حسابی. بعد رنگ کني بیای تمومه. 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
هست عزیم فقط باید حوصله داشته باشی شونه ریز فلزی بگیر از داروخانه با یه نرم کننده ،بشین تو حموم کلا ...

این کارو انجام میدم تقریبا هرروز اوایل تک توک تخمارومیدیدم ولی الا دیگه نمیبینم ممکنه نداشته باشم که دیگه نیست اگه یه دونه مونده باشه باز روزازنو روزی ازنو

رشک چ شکلیه؟ ولی من شنیدم موهاتو رنگ کنی از بین میره ..سرکه سیب هم خوبه 

..اسفند بجوشون ابشو بریز رو سرت ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بار اول دوتا شپش لای حولم دیدم و همون شب کل موهامو سس مایونز زدم فرداشم شامپو ک مرکز بهداشت داده بود زدم بعد شبش دوستام موهامو گشتن یکی یکی در اوردن تخمارو دوباره سس مایونز زدم تا صبح موند فرداش سرکه زدم ب موهام و گذاشتم یساعت بمونه بعد شستم و موهامو اتو کشیدم بازم دوستام برام گشتن موهامو تا ی هفته هر شب سس مایونز زدم و همشون ریشه کن شدن