الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد هم روزی که داری میری رنگ کنی باید از داروخانه اسپری شپش مخصوص ملافه بگیری.... هرجایی که قبلا سر تو گذاشتی مثل روی مبل و رخت خواب و شال و روسری ها.... اسپری کنی حسابی. بعد رنگ کني بیای تمومه.
هست عزیم فقط باید حوصله داشته باشی شونه ریز فلزی بگیر از داروخانه با یه نرم کننده ،بشین تو حموم کلا ...
این کارو انجام میدم تقریبا هرروز اوایل تک توک تخمارومیدیدم ولی الا دیگه نمیبینم ممکنه نداشته باشم که دیگه نیست اگه یه دونه مونده باشه باز روزازنو روزی ازنو
بار اول دوتا شپش لای حولم دیدم و همون شب کل موهامو سس مایونز زدم فرداشم شامپو ک مرکز بهداشت داده بود زدم بعد شبش دوستام موهامو گشتن یکی یکی در اوردن تخمارو دوباره سس مایونز زدم تا صبح موند فرداش سرکه زدم ب موهام و گذاشتم یساعت بمونه بعد شستم و موهامو اتو کشیدم بازم دوستام برام گشتن موهامو تا ی هفته هر شب سس مایونز زدم و همشون ریشه کن شدن