2777
2789
عنوان

کسی پایه هس برا رژیم شیر و خرما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 41 پست
منم هستم

از فردا شروعه دیگ عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
منم هستم

از فردا شروعه جانم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مريك @زیگولی @monfared @نيليييييی 

سلام خانوما

صبونه طبق قرارمون ی لیوان شیرکم چرب با ی خرما بابه میوه فصل ک من یدونه سیب زرد میخورم

ساعت۱۲ وررش هم میکنم 

یکم بعد ی فنجان قهوه ترک تلخ ک کالریش صفر هست هم میخورم

وگرن خوابم نمیپره

اگ گرسنتون شد ی لیوان آب ولرم بخورید ۱۰دیقه صبر کنید

اگ باز گرسنه بودید ی فنجون قهوه تلخ بخورید باز۱۰دیقه صبر کنید گرسنگیتون رفع مبشه ب احتمال زیاد

من بلافاصله بعد ورزش چای سبز رو ک بادارچین و زنجبیل دم کردم میخورم

تانیم ساعت بعد ورزش جذب بدن بالاس

منم دکتر تغذیه رفتم ۸کیلو هم کم کردم روزی ۴تا خرما داشتم تو رژیمم

میگم که آجی هر جوری صلاحته. من اصراری به کسی ندارم. غذای من اصلا گرسنگی نداشت. دلم میخواست اگه کسی حوصله کالری شماری و گرسنگی نداره با رژیم ساده و آسون سفره لاغر بشه. ولی اصرار ندارم. 

خرما خیلی خوب و عالی و خوشمزه و مغذیه اما واقعا باید کنترل شده مصرف بشه در مبتلایان به چاقی.