2777
2789

من‌خودم اهل تی وی دیدن اصلا نیستم. کلا هم تو خونه خاموشه. برعکس خانواده همسرم خیلی اهلشن اونم با صدای بلند. سردرد میگیرم هر وقت میریم اونجا. الان چند تا سریال نمایش خانگی اومده هر هفته که میریم بقیه بهشون میگن پخش کنین دنبال هم میبینن دو تا سریالو بعد که تموم شد میزنن سریالهای تی وی هنوز یکیش تموم تشده سریع میزنن بعدی یعنی سه چهار ساعت اونجاییم سرسام میگیرم

میگم اخه دور همی خانوادگی حیف نیست همه ساکت بشینن چرت و پرتای تی وی رو ببینن عوض حرف زدن با هم؟ بد میگم؟ البته به همسرم میگم اینا رو اونم قبول داره ولی چه کنیم. تازه جاری کنترلو رسما میگه بدید دست ما باشه خودمون هر چی بخوایم میزنیم کم و زیاد میکنیم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو جمع خونواده شوهر بنظرم خوبه تی وی نگاه کنن همگی 😅 کی حوصله حرف داره  بعدشم کلی دلخوری و غ ...

اخه حالا یک دونه سریال نه چهار تا با هم

. من رسما از سرو صدا دیگه پناه میارم خونه ی خودمون 

باصدای زیاد فک کن حتی تبلیغاتم با ولع میبینن 😑😑

زیاد نشین یه ساعت بشین بگو از صدای بلند سرم درد میکنه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
زیاد نشین یه ساعت بشین بگو از صدای بلند سرم درد میکنه

بچه کوچیک دادم‌پدرشوهرم اینا عاشق اونن مگه‌میشه یکساعت رفت بلند شد اخه. اصلا من برا پسر دوسالمم نمیذارم روزی بیشتر از نیم ساعت یکساعت اونم با صدای کم روشن باشه اونم‌تازه موقع غذا دادن بهش اونجا‌میریم‌همش ناراحت پسرمم هستم که‌چند ساعت صدای بلند تی وی توی گوششه و جلوی چشماشه

بچه کوچیک دادم‌پدرشوهرم اینا عاشق اونن مگه‌میشه یکساعت رفت بلند شد اخه. اصلا من برا پسر دوسالمم نمیذ ...

چقدر نفهمن که اینقدر صدای بلند تی وی میبینن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت