خانم ها کسی میدونه علت زیاد قولنج کردن کمر چیه؟؟؟؟؟
من روزی چندبار قولنج میکنم و دردش به معده میزنه به نحوی که از درد نمیتونم تکون بخورم و وای به روزای که کسی نیست قولنجم و بشکونه باید تا شب درد بکشم که شوهرم بیاد
کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
عزیزم مشکل از معدتونه. من دکتر فوق تخصص گوارش رفتم گفت رفلکس داری. گفت مری پشت قفسه سینه قرار داره وقتی اسید توش جمع میشه باعث قولنج میشه . با دارو درمان شدم
جدی میگین؟واقعا فکر نمیکردم ربطی به معده داشته باشه قبلا ناراحتی معده شدید داشتم ولی چند سالی اوکی ...
بله من فکر میکردم قلبم مشکل پیدا کرده دکتر داخلی گفت باید بری گوارش ربطی به قلب نداره که دکتر گوارش رفتم توضیح داد مشکل از معدمه الان خوبم خداروشکر شما هم پیگیری کن چون میدونم دردش چه جوریه