2777
2789
عنوان

زنی که دیر باردار میشه خیلی تو چشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم فقط همون تنبلی بود درمان میشد  منم ۴ ساله منتطرم  بهت لتروزول میدن تخمک گذار میک ...

الان دیگه دارم پیگیری میکنم برم مرکز ناباروری 

لتروزول که میگی زود اثر میزاره با مثل بقیه داروها مداوم باید بخورم تا شاید بعد ۶ ماه و ۱سال اثر بزاره

اخه شوهرم خیلی لچه دوست داره و من ۱ سال اول میگفتم نمیخوام الان گاهی که ناراحت میشه میگه حسرتشو به دلم گذاشتی. میخوام زود حامله بشم

رازیانه عالی برای تنبلی تخم دان

من اخه پرولاکتین دارم نباید رازیانه بخورم

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘

من تنبلی دارم، هورمون مردانه دارم، چسبندگی اطراف لوله دارم. خلاصه فول اپشنم، تازه یکی هم سقط کردم🤔😁

اصلللللا خودتو ناراحت نکن. برو پیاده روی، دراز نشست. سردیجات حذف کن. سعی کن وزنت هم بیاری پایین

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
واسه تنبلی؟ میشه ب منم بگی؟ 

بله عزیزم من خودم از چهارده سالگی تنبلی داشتم و همش دارو هرمونی مصرف کردم و همرو از سادگی مامانم میبینم ک منو ی عطاری هم نبرد اما اینایی ک میگمو خودم از تو نی‌نی سایت جمع کردم 

کیت تخمک گذاری بگیر خب

سریعم برو دکتر داروهای تحریک تخمدونت میده زود میگیره انشاالله

البته من پنج ساله اقدامم الانم چندین ماهه دارو میخورم😊

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟

عزیزم براي باردار شدن رحم باید گرم باشه و معتدل اگر سرد باشه حتی اگه آی وی اوف و آی یو آی کنی نمیگیره 

چون نطفه تو محیط گرم و نرم جا خشک میکنه 

البته خیلیا به خاطر اینکه رحمشون خیلی زیاد گرمه سقط میکنن 

ولی همه اونایی ک تنبلی دارن رحمشون فوق العاده سرده 

اول از همه باید سردی ها رو به طور کامل حذف کنی تا سه ماه. مرغ و تخم مرغ ماشینی کله پاچه و قهوه و نسکافه و کاکاعو ممنوع

موقع پریودی لب ب سردی نمیزنی و حمام نمیری و خودتو نمی‌شوی حتی ی قطره آب هم نباید وارد واژنت بشه

موقع پریود حلوا و کاچی زیاد بخور

و کمرت و زیر دلت رو با ی دستمال گرم ببند تا گرم بمونه

کیسه آب گرم و آجر داغ عالیه و روغن سیاه دونه اصل بگیر زیر شکمت باهاش ماساژ بده بعد روش سفلون بکش و تا صبح بخاب اینا برای روزای عادی هم باید انجام بدی هر شب

بادکش زیر شکم خط رحم و تخمدانها و پشت کمر عالیه از روز سوم پریود ی شب درمیون تا بیست و یک شب

بادکش گرم باشه بهتره و قبلش باید بدنت با روغن سیاه دانه ماساژ بدی

تزریق عسل طبیعی هم خیلی خوبه ولی اگه مجردی عسل بریز رو گاز استریل بذار تو لباس زیر و ی حالتی بخاب ک عسل وارد بدنت بشه ‌‌‌

شیره گیاه آنغوزه باید یک روز درمیان اندازه ی نخود ناشتا قورت بدی ک وقتی استفاده میکنی به هیچ عنوان نباید لبنيات استفاده کنی چون دل درد میگیری

پیاز درمانی و جوشانده رازیانه هم خوبه اما بعضی ها پرولاکتین بالا دارن نمیتونن استفاده کنن آزمایش بده اگه بالا نبود استفاده کن. پیاز باید پوست نارنجی باشه از روز پنج پری تا پونزده دوتا لیوان آب بدون کلر جوش ک اومد پیاز نارنجی پوست گرفته متوسط میندازی توش پنج دقیقه بعد زیرش خاموش میکنی ولرم ک شد صاف میکنی میخوری

رازیانه هم ی قاشق غذاخوری هر شب جوشانده ک باعث برزگ شدن سینه هم میشه

اگه رازیانه پودر کنی با نبات بریزی تو کپسول و قبل از هر غذا با سه چهارتا دونه فل فل سیاه نکوبیده بخوری عالیه.

در هفته حد اقل باید پنج روز رو صبحانه شیره و ارده بخوری

داروهای گیاهی هم ابهل عالیه

بومادران. پنج انگشت. اسفند. تخم شوید. تخم شاهی. فراسیون. ناخونک هر شب هر کدوم اندازه ی قاشق آسیاب کن نجوشون دم کن بخور

عسل و سیاه دونه هم عالیه سه قاشق عسل با ی قاشق سیاه دونه آسیاب شده قاطی کن صبح ناشتا ی قاشق و شب ی قاشق چایی خوری سیاه دونه رو اگه بتونی همون لحظه آسیاب کنی و بعد قاطی کنی عالیه. و اینکه سیاه دونه اگر آسیاب بشه و بمونه سمی میشه ولی اگه با عسل قاطی بشه نه

هر بندی ک گفتم جدا گونه به تنهایی روی پلیکیستیک مؤثره عزیزم

برای بارداری افزایش تعداد و کیفیت اسپرم و افزایش سایز فولیکول گرده نخل نز عالیه عالی

دوستای گلم لازمه بارداری رحم گرمه... رحمی که سرد باشه نمیتونه بچرو قبول کنه وبچه سقط میشه تودوران پری باید مواظب خوردو خوراک بود شاید باورتون نشه من توی اخرین پریودیم فقط و فقط شاموناهار وصبحانه کاچی خوردم که دستورشو میگم

1.توپریودی به هییییییچ وجه میوه نخورید به هییییییییچ وجه مخصوصا سیب

2.ازخوردن لبنیات روغن نباتی ومایع و ماکارانی توپریودی بشدت پرهیزکنید

3.اصلا با اب سرد خودتونونشورید وحتی الامکان سریع خودتونو بشورید ینی تودسشویی یکساعت نشینید بااب خودتونوبشورید توپریودی اصلا حموم نرید

4.ازروز اول پری تا هفتم پری هرروز هم خودتون وهم همسرتون کاچی بخورید حالا دستور کاچی:هل سبز بادیون رازیانه تخم هویج سیاهدانه چهارزیره زیره سبز زیره سیاه عروس پشت پرده ناخونک  تخم شوید زردچوبه ازهرکدوم 50 گرم باهم پودر کنید و مخلوط کنید وهرروز تو کاچیتون یه قاشق بریزید

برای کاچی هم دوقاشق ارد گندم اعلارو باروغن زرد گوسفندی یا کره ی گوسفندی خوب تفت بدید یه قاشق ازون پودرا بریزید بعد اب اضافه کنید بهش و نبات که بشه مث حلوا ولی شل تر اینو هرروز بخورید عالیه قشنگ تغییرات بدنتونو میفهمید

5.زاج سفید بگیرید ازروز هفت پری که تموم شد سه شب متوالی  قبل خواب هشت تا دونه حتماا هشت تا بزارید داخل واژن ولی قبلش حتماااا   زیرتون چیزی پهن کنید یا کهنه بزارید توشرتتون چون بقدری ازتون اب و عفونت میاد که خودتون تعجب میکنید حتی اگه علایمی نداشته باشید صبح که پاشدین کمربه پایین بشورید فقط و بعدش حتما حتما عنبر نسارا دود بدین که عفونتارو بکشه پایین وخشک کنه عفونتو درضمن عنبرنساراکیست و ازبین میبره وباعث میشه که رحم برای بارداری اماده شه

6.توکل پریودیتون حدااقل روزی یبار عنبر دود بدین هم خودتون هم شوهرتون

7.ازروز چهارتا هفت یا هشت پری بادکش کمروتخمدان انجام بدین

8هرروز تخم هویج دم کنید ازروزاول پری تااخر پری تخم هویج بهش میگن تخم تخمک ینی برای بزرگ شدن تخمک عالیه و کیفیتشون وبرای اونایی هم که فولیکول با کیفیت ندارن توصیه میشه ولی بشدت گررررررمه وپسرزا

9.ازروز نهم پری برید برای اقدام ودیگه هیچکاری انجام ندین ینی هیچ داروگیاهی ای نخورید فقط اقدام وزندگی معمولی بعد نزدیکی ده دقیقه پاها بالا و بعدشم تاصب پانشین

10.اگه میتونید توی پریودی دنبه گوسفند باخرما بکوبونید بزاری رو تخمداناتو ورحم عالیه ورحم گرم میکنه

11.دوستایی که اینارو انجام میدن احتمال خیلی خیلی زیاد نینیتون پسر میشه  

12.اگه دقیق و موبه موانجام بدین مطمین باشید تا سه ماه نشده باردارمیشید من ماه اول باردارشدم