2777
2789
عنوان

الان شوهرم و خفه کنم خونش حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 109 پست
روش خوبی نیست چون گروه تو واتساپ باید حتما ادمین باشی اد کنی

نه منظورم این بود که چه روش باحالی بهش پیشنهاد دادی....

کلا من اصلا بااین چیزا مخالفم ومعتقدم مرد یازن فرقی نداری بیکار ک باشی فکرت منحرف میشه بخصوص اقایون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با با سن بشین رو حلقش تا لحظه ایکه چشاش عین وزغ بزنه بیرون

😂😂😂

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
اشتباه میکنی یه وقتایی زود فهمیدن بعضی مسائل بهتر از وقتیه که کار از کار گذشته باشه چون مردا قلب و ر ...

مثلا چیزی بفهمم که چی بشه خدا رو شکر زندگیم از هر لحاظی خوبه الکی با این کارا به هم بزنم که چی بشه 

بچه هااا این چه حرفاییه شما نیزنین که خفش میکردم و فلان.

عاقا یا شوهر شما ادم چشم پاک و معتقدی هست یا نیست. 

اگه هست بهش بگو ازش انتظار نداشتی اینجا باشه و توضیح بخواه

اگه نیست که هزارجای دیگه که شما نمیدونی ممکنه خیلی کارا بکنه

نه احتمالا پاک کرده سخنرانی های خودشو مردک احمق

نه بابا شوهرتو فحش نده شاید اصلا حرف نمیزنه یکی ادش کرده باشه از رفیقاش تو رودروایسی مونده لفت نمیده  ببین فیلمی عکسی هم دانلود کرده؟😥

عذرمیخام اسی جان دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رم ...

دقیقا منم داشتم به بچه ام شیر میدادم العان تا وسطاش خوندم که ترکید حالت تهوع گرفتم انقدر باجزئیات گفته بود اعصابم به هم ریخت  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌