2777
2789
عنوان

الان شوهرم و خفه کنم خونش حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست لینک بده

تو پربازدیدا بود دیگه ترکید

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
عذرمیخام اسی جان دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رم ...

جریان مامان الا رو گزارش نمیزدید که لحظه به لحظه ازتوکما بودن ازتودستگاه بودن وخیلی صحنه هایه دردناک دیگه عکس میذاشت بعدشم از قبرش....حالااینکه فقط یه داستانه

خب شاید خودش هم خبر نداشته باشه  شاید یک نفر یک دفعه بردتش تو همچین گروهی  یکی دوبار برا ...

نه خیلی وقت بود تو این گروه بود بخاطر اعتمادی که داشتم نگاه نمبکردم الان یهو دیدم چه حرفا و استیکرای افتضاحی فرستاده بودن دستام داره میلرزه

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
در مورد چي بود تاپيك تركيده منم كنجار شدم

قتل یه بچه مبتلا به اوتیسم توسط پدر یامادرش!خدالعنتشون کنه

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
😂😂😂😂آخ چقد من تلگرامو دوس دارم ولی حال ندارم فی لتر ش کن روشن کنم

منم فقط تل دارم واینستا

همسرم ک کلا نداره...ازیک تلگرام مشترک استفاده میکنیم ک اونم بقول شما اونقد فی لتر شکن سخت بالا میاد ترجیح میدم روشن نکنم😏

دقیقا منم داشتم به بچه ام شیر میدادم العان تا وسطاش خوندم که ترکید حالت تهوع گرفتم انقدر باجزئیات گف ...

منم تک تک نوشته هاش تو ذهنمه...

خب ب ماچه کی بچشو کشته

70درصد این سایت بی شک یا باردارن یا نوزاددارن و شیر میدن...

خدارو بترسن حتی ادمای عادی.......

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین   
بچه هااا این چه حرفاییه شما نیزنین که خفش میکردم و فلان. عاقا یا شوهر شما ادم چشم پاک و معتقدی هست ...

ادم وقتی ندونه اذیت نمیشه ولی وقتی خودت میبینی خیلی عذاب آوره،وگرنه در این که مردا خیلی هوس بازن که شکی نیست

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
نمیدونم چراخوندم خندم گرفت😂 مردک احمق😂😂😂چقدعصبی شدی

خیلی😂😂😂

نه بابا شوهرتو فحش نده شاید اصلا حرف نمیزنه یکی ادش کرده باشه از رفیقاش تو رودروایسی مونده لفت نمیده ...

پاک میکنه خیلی زرنگه

جریان مامان الا رو گزارش نمیزدید که لحظه به لحظه ازتوکما بودن ازتودستگاه بودن وخیلی صحنه هایه دردناک ...

ندیدم اونو

از این ب بعد باید با سلامو صلوات وارد سایت شیم😑😑😑اصلا دیگ فکر بقیه نیستن....

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین