2777
2789
عنوان

الان شوهرم و خفه کنم خونش حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگو... بعدا حرف بنداز ک فلان دوستم میگه شوهرم عکس فیلم جنسی تو گوشیش داره.. بعد بچشب بهش..بگو ...

من همیشه ازین روش استفاده میکنم و جواب میگیرم  

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عذرمیخام اسی جان دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رم ...

ستایش چیه من ندیدم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
من الان خوندم حس خفگی ترس بغض همه چی ولم نمیکنه😢😢😢😢😢😢واسه خانومای باردار خییییلی بده واقعا

دقیقا منم همین حسو دارم

یذره درکو فهم ندارن متاسفم براش حالم واااقعا بده چ دروغ گفته یا هرچیز دیگ ای....

اگر دوست داشتین یه صلوات واسه زندگیم بفرستین   
😂😂😂😂😂😂تصورش کردم صحنه رو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عذرمیخام اسی جان دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رم ...

گزارش زدم واقعا نمیدونم چ فکری میکنن همچین تاپیکایی میزنن حالم بد شد 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
من سر گوشی شوهرم نمیرم

اشتباه میکنی یه وقتایی زود فهمیدن بعضی مسائل بهتر از وقتیه که کار از کار گذشته باشه چون مردا قلب و روحشون مثل بچه هاس راحت میشه فریبشون داد

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

خب شاید خودش هم خبر نداشته باشه 

شاید یک نفر یک دفعه بردتش تو همچین گروهی 

یکی دوبار برا منم ناخواسته همچین چیزی اومده بود اومدم بیرون 

اگه همچین چیزی داشت که یک رمزی چیزی میزاشت واسه گوشیش

شوهرتم فعاله تو گروه؟

نه احتمالا پاک کرده سخنرانی های خودشو مردک احمق