2777
2789
عنوان

الان شوهرم و خفه کنم خونش حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 109 پست
دوستشون گفته همسایمون دخترشونو کشته با جزئیات کامل میگفت ک بچشو تقریبا تیک تیک کردن، پلیسم اومده ب ...

وای چه بد.

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
عزیزم سعی کن خودتو کنترل کنی خیلی سخته می دونم. دوباره چک کن ببین عضو شده یا نه.اگه دوباره عضو شد ح ...

باشه عزیزم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

منم یه همچنین گروهی تو تلگرام همسرم دیدم گفتم اه این چه گروهی. گفت نمی دونم. جلوی چشمم لفت داد همون لحظه دوباره یکی از دوستاش دوباره اددش کرد تو گروه مختلط.همون لحظه بهش گفت منو اد نکنید.یه وقتایی مردا ازین گروها دارن بقیه دوستاشونم عضو می کنن. شما امار بگیر ببین شرایط گروه چطوری.یا اگه عضو شد دوباره خودت با یه اکانت دیگه عضو شو تو گروه ببین همسرت اونجا چکار می کنه بعد تصمیم بگیر. 

منم یه همچنین گروهی تو تلگرام همسرم دیدم گفتم اه این چه گروهی. گفت نمی دونم. جلوی چشمم لفت داد همون ...

عاقلانه بود ممنون واقعا

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
عاقلانه بود ممنون واقعا

خواهش می کنم عزیزم. ما خانمها اگه بتونیم تو لحظه خشم و عصبانیت کنترل کنیم می تونیم با سیاست تصمیم بهتری بگیریم. اگه فردا حال و حوصله همسرت رو‌نداشتی یه سردردیا دندون درد بهونه کن بگو کلافه ام.سر فرصت با ارامش امار کارشو بگیر بعد باهاش صحبت کن‌.انشاالله که مثل من ،دوستاش عضوش کرده باشن .ارامش زندگیتون بهم نخوره.و همیشه خوش باشین با هم. 😊