2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست
 حرفهایی رو ک بهت میزنه بگو در چه حد به خودش اجازه داده

مثلا خیلی میگه عروس خواهرم اینطدریه عروس خواهرم اونطوریه

یا حرات ندارم با شوهر خواهر شوهرم شوخی کنم سریع میپره وسط یا باخواهر شوهرام همینطور

خیلی به حرف زدن بچم و تربیتش گیر میده

وخیلی چیزای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا وقتی بر میگردم خونه تا یه ماه خور خوری میکنم که چرا مثل خر نتونستم اون لحظه جوابشو بدم

فقط این دفه بهت زنگ زد گفت چرا طرف ما نمیای بگو بسه دیگه اینقدر بهم بی احترامی کردی من به روتون نیوردم به خاطر شوهرم اومدم خونت فکر کردین کی هسین چون احترامتون دارم شما هم چشماتومیبندی دهنتو باز میکنی منم غرور شخصیت دارم بگو خسته شدم تو هر مسایلی ک به شما مربوط نیس دخالت کردی دیگه پامم اونجا نمیزارم 

اینجابایدیادبگیری ک آرزوهاتو دفن کنی🥀
آخه تا میخوام حرفی بزنم یا از خودم تعریف بکنم چنان میکوبدم زمین پشتم میشکنه

میدونی چرا عزیزدلم چون ب کوچیک ترین حرف ناراحت شدی رفتی تو فکر دلت نازکع ولی از این ب بعد سعی کن خیلی قوی باشی ب خودت اعتماد ب نفس بدع با خودت بگو چ دلیلی داره فلانی منو کوچیک کنه تو جمع یا حالا هر چیز دیگ  ک باعث ناراحتی من  شه تو انقد شعور داری ک جوابشونو نمیدی تو جمع میگی بی احترامی نشه ولی اونا نمیفهمن پس بیخیال باش توام دل داری واس خودت ارزش داری پس ب خودت بیشتر از بقیه اهمیت بدع عشقم

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
میدونی چرا عزیزدلم چون ب کوچیک ترین حرف ناراحت شدی رفتی تو فکر دلت نازکع ولی از این ب بعد سعی کن خیل ...

بخدا همش میگم عیبی نداره توجه نکن ولی دارم نابود میشم

آخه تا کی هیچی نگم و جوابشونو ندم

تو هم ضایعش کن حساب کار دستش بیاد ...من که قطع رابطه کردم اونم ی روانی به تمام معنا بود 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
فقط این دفه بهت زنگ زد گفت چرا طرف ما نمیای بگو بسه دیگه اینقدر بهم بی احترامی کردی من به روتون نیور ...

اره زر مفت زد حسابشو میزارم کف دستش

دیگه خسته شدم خیییییلی جوابشو ندم از تو میشکنم

بخدا همش میگم عیبی نداره توجه نکن ولی دارم نابود میشم آخه تا کی هیچی نگم و جوابشونو ندم

افرین همین خیلی خوبه ک فهمیدی همیشه اول خودت بعد دیگران 

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
تو هم ضایعش کن حساب کار دستش بیاد ...من که قطع رابطه کردم اونم ی روانی به تمام معنا بود 

اره جالبش اینجاست شوهرم میبینه ولی هیچی نمیگه بعدا میگم مادرت اینو گفت متوجه شدی

سریع جبهه میگیره و از مادر عفریتش دفاع میکنه

پورو شو توام بیخود به خودت نریز منم افسردگی گرفته بودم ولی خداروشکر خوب شد هی میگفتم چه مرگشونه امرو نهی میکنن منم بی زبون بودم اما الان دو متر زبون دارم واسشون 

احترام بزار🙃اعتماد نکن
مثلا خیلی میگه عروس خواهرم اینطدریه عروس خواهرم اونطوریه یا حرات ندارم با شوهر خواهر شوهرم شوخی کنم ...

از عروس خواهرش ک تعریف میکنه شما هم از خواهرش تعریف کن ماشاالله مادر شوهرشم خیلی خوبه دوطرف برای هم خوبن وقتی با خواهرشوهرت شوخی میکنی با خنده بگو الان دیگه دخترتون بزرگ شده نیازی به حمایت شما نداره بعدشم ما باهم شوخی داریم از تربیت بچتم بگو اصلا دوست ندارم تو تربیت بچم کسی دخالت کنه معدبانه حرف بزن اگه دیدی دوباره تکرار کرد جوابشو با تندی بده به شوهرت بگو پاشو بریم خونه 

اینجابایدیادبگیری ک آرزوهاتو دفن کنی🥀
مستقل بشی خود به خود عوض میشده من خبر نداشتم.توخونه مادرشوهر ازاین خبرا نبود که .امر امر مادرشوهره ا ...

مادر شوهر عوضی باید عروسم دقیقا مثل خودش عوضی باشه تا بفهمه دنیا دست کیه