2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست
شوهرم پشتمه قبلا خونشون بودم اینجور نبود شوهرم مستقلی یه چیز دیگست واقعا

بخدا قسم خوردم منم از این ببعد بد جوابشو میدم

وقتی اون یه زن بزرگیه احترام خودشو نگه نمیداره

منم وظیفه ندارم الکی احترامش رو بگیرم

چون اون همش تو جمع خوردم میکنه

شخصیت واسم نزاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه یه سال شوهرم کار دولتی قبول شد .توخونه مادرشوهرم بودیم اسم شوهرمو صدا کرد گفت یهو کار کن یه سال پول دربیار برام پرشیا بگیر دارم میسوزم

احترام بزار🙃اعتماد نکن
بهدا محلش نمیزارم جوابشم نمیدم  ولی بجای این که خودشو اصلاح کنه بیشهر و بیشتر حرف بارم میکنه

ب اصطلاح میخواد شاختو بشکونه دیگ ک بین همه ی عروس و مادرشوهرا هست ولش کن عزیزم بزار فک کنه برنده شده خودت رو مثل اونا کوچیک نکن و از زندگیتم سعی نکن تعریف کنی پیش خواهرشوهرات چون انتقال میدن و مادرشوهر رو پر می کنن اونم با توپ پر میاد سراغت

من خودم خونه ی مادرشوهرم میرم لباسهایی ک تازه خریدم نمی پوشم پیشش چون همیشه بهم تیکه میندازه چشم نداره منو اونجوری ببینه امیدوارم فهمیده باشی منظورمو تحریکشون نکن هرگز

چ کارهایی ک ب اجبار نمی کنیم ب خدا🙄

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
بخدا قسم خوردم منم از این ببعد بد جوابشو میدم وقتی اون یه زن بزرگیه احترام خودشو نگه نمیداره منم و ...

مال من پیش دخترش اینجوری بود پیش فامیل عرش و اعلا میرسوند منو دورو تشریف داره 

احترام بزار🙃اعتماد نکن
اره شوهر احمقمم میبینه ولی اصلا واسش مهم نیست

ای بابا اصن ناراحت نشو اصلا خودتو همیشه تو جمع ببر بالا با اعتماد ب نفس باش کسی جرات نکنه کوچیکترین بی احترامی بهت کنه اگم پیش اومد جوری جوابشونو بده بزار دیگ تکرار نکن 

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
ب اصطلاح میخواد شاختو بشکونه دیگ ک بین همه ی عروس و مادرشوهرا هست ولش کن عزیزم بزار فک کنه برنده شده ...

آخه عزیزم جوابم ندی فکر میکنه خیلی شاخه

واقعا غرور واسم نزاشته

ه جواب ندم این بار دیگه میترکم

چیکارا میکنی توروخدا بمنم یاد بده

حاضر جوابی خواهر اگه بحث بالا هم گرفت ب درک قطع رابطه میشی ک چه بهتر من ۳ سال رفت امد نداشتم تا خودشون اومدن عید فطر خونم از کوچیک تا بزرگشون  فقط زود جوابشو بده مثلا بهت چی میگه ؟؟

اینجابایدیادبگیری ک آرزوهاتو دفن کنی🥀
ای بابا اصن ناراحت نشو اصلا خودتو همیشه تو جمع ببر بالا با اعتماد ب نفس باش کسی جرات نکنه کوچیکترین ...

آخه تا میخوام حرفی بزنم یا از خودم تعریف بکنم چنان میکوبدم زمین پشتم میشکنه

آخه عزیزم جوابم ندی فکر میکنه خیلی شاخه واقعا غرور واسم نزاشته ه جواب ندم این بار دیگه میترکم

بخدا اگه جواب ندی تو خودت بریزی ام اس میگیری 

حاضر جوابی خواهر اگه بحث بالا هم گرفت ب درک قطع رابطه میشی ک چه بهتر من ۳ سال رفت امد نداشتم تا خودش ...

هرچی تو فکر کنی

دخالت همه چیزم رو میکنه

نمیدونم دقیق کدوم رو بگم

توروخدا کمکم کن

آخه تا میخوام حرفی بزنم یا از خودم تعریف بکنم چنان میکوبدم زمین پشتم میشکنه

حرفهایی رو ک بهت میزنه بگو در چه حد به خودش اجازه داده

ارزش ندارن بابا میگذره اینا متلک میندازن کوچیک میکنن که مثلا چی بشه.خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میگ میخام بیام خونت شوهرمم هی دکش میکنه که حال زنم خوب نیس یا مهمون دارم اینا.میگ حوصله ندارم زیاد میان اگ رو بدم

احترام بزار🙃اعتماد نکن