2777
2789

چرا همش حس میکنم شیر نمیاد تو سینم شل شلن چیکار کنم؟شیرخشک بگیرم با خودم ببرم؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

دوسه روز اول ک هیچکس شیر نداره بعد خودش پر میشه تو سینت مال من روز چهارم جوری پر شد ک کل جونم خیس شد 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسه اول ک هیچکس شیر نداره بعد خودش پر میشه تو سینت مال من روز چهارم جوری پر شد ک کل جونم خیس شد&nbs ...

پس بچه چیکار میکنه این دو سه روز؟

ایشالله به سلامتی هم خودت سالم باشی هم بچت.روز زایمانت واسه همه ی بی بچه ها دعا کن خصوصا یکی از کاربرا که چندروز پیش گفت فکرکردم اینبار حاملم اوضاع قرمز شد خیلی دلم براش سوخت

❤️

چرا انرژی منفی میدی از الان چهار پنج روز بعد زایمان تازه شیر میفته تو سینه

اخه برا روز اول میگم بچه چی بخوره؟

پودر لیدی میل بود فکر کنم میگفتن شیرافزاست البته من مادر نشدم ولی اطلاعات دارم 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
پس بچه چیکار میکنه این دو سه روز؟

دوقطره هم بیاد کافیه واسش عوضش ترنجبین خیس کن ببر بهش بده تا کثیفی های دلش همونجا پاک بشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام