2777
2789
عنوان

بي بي چك كي جواب ميده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 104 پست

اسم ماركشو يادم نيس انداختمش رفت اولين بار بود...ولي همسرم رفت مارك Test رو بخره واسم...حالم خيلي بده از كار كردن و محل كارمو همكارامو صاحب كارم وقعا خسته ام دنبال بهونه ام نرم سركار...خيلي خستم دعا كنين برام🙏

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم ماركشو يادم نيس انداختمش رفت اولين بار بود...ولي همسرم رفت مارك Test رو بخره واسم...حالم خيلي بد ...

انشالله هر دومون مامان بشیم این ماه تست کردی خبرمون کن

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

سلام صبح ساعت ٥ از خواب پريدم چون مثانم پر بود ميخاستم برم ديشتشويي بي بي چك هم گذاشتم...در عرض يك دقيقه خط دوم هاله كمرنگ انداخت خيلي كمرنگ ولي من ميديدمش...بعد ٥ دقيقه هم پررنگ تر شد البته هنوز ٤ روز به پريودم مونده تازه هست اگرم باردار هستم مگه نه دوستان؟از خوشحالي صبح زود تاپيك زدم

سلام صبح ساعت ٥ از خواب پريدم چون مثانم پر بود ميخاستم برم ديشتشويي بي بي چك هم گذاشتم...در عرض يك د ...

مبارکه عزیزم عکسشو بده عاشق بیبی چک مثبتم

سلام صبح ساعت ٥ از خواب پريدم چون مثانم پر بود ميخاستم برم ديشتشويي بي بي چك هم گذاشتم...در عرض يك د ...

چقد زود برات جواب داد سیکلات چند روزست؟من شنبه بیبی چک میزنم دعا کن منم باردار باشم

ايشالله كه ميشي...٢٧ روزه پريود ميشم توام نگران نباش اون سري من روز پريودم مثبت شد...بستگي به لقاح داره ...الانم هاله كمرنكه...جمعه صبح ميخام بزارم اگه پررنگ تر ازين بشه يعني باردارم چون هر دو روز هورمونهاي بارداري دو برابر ميشه...چون سريع هاله انداخت شك كردم به بارداري ...الان عكس ميفرستم