2777
2789
عنوان

بي بي چك كي جواب ميده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 104 پست

نمیدونم والا ... امکان داره حالتهای پریود رو داشته باشی ولی باردار باشی... باید فعلا صبر کرد اون سری که باردار بودم روز پریودم بی بی چک مثبت شد و چند روز بعد از عقب افتادن پریود آزمایشم مثبت شد...ولی یادم نیس حالتهای پریود میومد سراغم یا نه ..بعضیا میگن به حالتها نگاه نکنین باید تا زمان پریود صبر کرد

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

سلام عز محل كارم اومدني يه بي بي چك خريدم اول خط T پررنگ شد و بهد از چن ساعت خط C 

بي بي چكها هم مارو فيلم كردنا🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عز محل كارم اومدني يه بي بي چك خريدم اول خط T پررنگ شد و بهد از چن ساعت خط C  بي بي چكها ...

وای چرا اینجوری میشی کو عکسشو بده

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

واقعا خنده داره نه؟هم خنده دار هم اعصاب خور كن...تو حالات پريودو داري عزيزم؟اون سري من باردار بودم يادم نيس حالتهاشو داشتم يا نه...ولي خواهرزادم ميگه من تا ٣ ماه حالات پريودو سر وقتش ميگيرم...ايشالله كه جفتمون باردار باشيم دوست عزيزم

بستگي به لقاح داره كي نشون بده بي بي و آزمايش...الان من چهار شب ديگه بايد پريود بشم...يعني شنبه شب يا نهايتا يكشنبه صبح...بي بي اصولا بايد نشون بده نميدونم والا...چون سقط هم داشتم همش ميگم شايد تو ادرارم مونده ولي ٧٧ روز ميگذره از سقطم

تو صبح بي بي گذاشتي خط دومش هاله ننداخت بعد از چندساعت؟؟ماركش چي بود؟

تو صبح بي بي گذاشتي خط دومش هاله ننداخت بعد از چندساعت؟؟ماركش چي بود؟

ن من کاملا منفی شد الانم فقط بعضی وقتا زیر دلم درد میگیره نوک سینه هامم دست میزنم درد میگیره 

واقعا خنده داره نه؟هم خنده دار هم اعصاب خور كن...تو حالات پريودو داري عزيزم؟اون سري من باردار بودم ي ...

انشالله تحمل انتظار ندارم