2777
2789
عنوان

بي بي چك كي جواب ميده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 104 پست

ادرارم زرده...نفخ هم دارم...سمت راستم گرفتگي داره ميزنه به پهلوي راست و سينه راستم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
ادرارم زرده...نفخ هم دارم...سمت راستم گرفتگي داره ميزنه به پهلوي راست و سينه راستم

منم سینه راستم بیشتر درد داره نفخ دارم دردای پریودی دارم ترشحات لوسیون مانند هم دارم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تخمدان راستم يك دي تخمك انداخت كيت هم گذاشته بودم...يك هفته بعدي چنان دل پيچه اي داشتم يك روز معلوم بود لقاح انجام شده..الانم سمت راستم معلومه گرفتگي خفيف داره...١٠ درصد از علائم پريود هم صبح ها مياد سراغم...بازم بايد چهارروز صبر كنم

من تخمدان راستم يك دي تخمك انداخت كيت هم گذاشته بودم...يك هفته بعدي چنان دل پيچه اي داشتم يك روز معل ...

زمانی ک کیتت مثبت شد ترشحات کش دار داشی؟

من وسط سیکل ک میگن تخمک گزاریه ترشحاتم اصلا رفت هیچ وقتم کشدار نشد همش سفید کرم ماننده میگم نکنه تخمک ازاد نکردم

برات دعا ميكنم به زودي مادر بشي...نميدونم چند سالته ...من ٣٥ ساله شدم ١٠ آذرماه...دوسال بچه دار نميشديم همسرم واريكوسل جراحي كرد بعد سه ماه باردار شدم ولي سقط شد...اونم خودمون مقصر بوديم...الانم ماه دوم اقدامم بود ايشالله كه گرفته باشه

كيتم كه قرمز شد دو روز بعد ترشح داشتم ووقتي آزاد شد متوجه شدم...ايشالله كه هستي

برات دعا ميكنم به زودي مادر بشي...نميدونم چند سالته ...من ٣٥ ساله شدم ١٠ آذرماه...دوسال بچه دار نميش ...

من ۲۳ سالمه یه ساله ازدواج کردم این دومین اقداممه میدونم مشکلی ندارم الکی استرس دارم 

برات دعا ميكنم به زودي مادر بشي...نميدونم چند سالته ...من ٣٥ ساله شدم ١٠ آذرماه...دوسال بچه دار نميش ...

مرسی عزیزم

زوده بابا...سنتم كمه فعلا...تو حالا حالا فرصت داري عزيزم اصلا نگران نباش...البته بارداري به سن و سال نيس...من اگه ٣٠ سالم هم بود..چن سال كار ميكردم خونه ميخريدم بعدش بچه خداييش...ولي الان بچه بايد بياد

زوده بابا...سنتم كمه فعلا...تو حالا حالا فرصت داري عزيزم اصلا نگران نباش...البته بارداري به سن و سال ...

اره خداروشکر نتیجه گرفتی

سلاممم عزیزممم.اره منفی بود خدارشکرررر ولی پریود نشدمممم هنوززز 🤦‍♀️

سلام گلم خداروشکر  خیلی به فکرت بودم. میشی عزیزم نگران نباش چیزای گرمی بخور زعفران دم کن حتما میشی

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙

مبارررررک😍😍😍😍😍😘

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.