2777
2789
عنوان

۲۶ هفتگی رشد دورسر جنین

584 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من تازه واردم  اگه میتونید کمکم کنید 

من هفته ۲۶ بارداریم سونو انومالی nt انجام دادم مشکلی نداشته ولی الان ۲۶هفته که رفتم سونو گفته یکم دور سرش کوچیکه اندازهدیک هفته گفته سونو دوهفته بعد تکرار کنم خیلی نگرانم دارم از ترس میمیرم نکنه مشکلی جدی داشته باشه اگه کسی مثل این مورد دیده بهم بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین شاید ارثی باشه،دختر من با دور سر 33 به دنیا اومد همه نگران شدن و کلی دکتر و اینا بردیم بعد آخرین دکتر یه نگاه به اندازه سر من و باباش انداخت متوجه شد که از خدایی نکرده بیماری نیست،کلا سر من و باباش کوچیکه

پسر خاله ام با دور سر 40 به دنیا اومد،سر باباش و خالم بزرگه

نگران نباش

بله ارثی ام میتونه باشه ولی خیلی میترسم 

ترس که طبیعیه عزیزم،مگه اصلا مادر باردار بدون استرس و نگرانی داریم،منم مثل خودت بودم،اروم باش به هیچ چیز بد فکر نکن،بچه ت صحیح و سالم میاد تو بغلت❤

به خودت استرس نده عزیزم

تا جایی که میدونم اختلاف بین رشد و هفته بارداری تا دو هفته مشکلی نداره و این اختلاف توی رنج نرماله

بعد هم گاهی اوقات پیش میاد که سر بچه بزرگتر یا کوچکتر از حد باشه ولی هیچ مشکلی نیست در واقع ارثی به خودتون یا ژنتیکی به یکی از اجدادتون رفته باشه و سرش کوچیکه

من یه بچه ای رو دیدم که سرش بزرگ تر از معمول بود توی بیمارستان به هیدروسفالی شک کردن

توی غربالگری مثل شما به مادر و پدر بچه گفته بودن که سر بچه بزرگه و کاشف به عمل اومد هیچیش نبود و اختلالی وجود نداشت بلکه به جد پدری بچه رفته بود