2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شیردادن بیان لطفا

150 بازدید | 19 پست

سلام مامانا.ازدیروز بچموازشیرگرفتم چسب زدم روش دیگه نخورد اما  شب بیقراری کرد وتا۴و۵صبح بیداربود..حالاسینه هام کمی سفت شدن.بنظرتون قرص چی بخورم تاشیرشون قطع بشه.کلانیازهست قرص بخورم یاخودشون خشک میشن؟

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.شبا بهش شیر بدید تا سه شب

خیلی راحت از شیر گرفته میشه سینتونم درد  نمیگیره.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

سلام.شبا بهش شیر بدید تا سه شب خیلی راحت از شیر گرفته میشه سینتونم درد  نمیگیره.

آخه خیلی آدم وابسته ایه اگه بخوره دیگه ول نمیکنه

من هیچی نخوردم فقط باروسری محکم بستم سه روزدردزیادداشت وجرات نمیکردم بهش دست بزنم تحمل کردم بعدسه روزقابل تحمل شدوکم کم تا ده روزخوب خوب شد

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
من هیچی نخوردم فقط باروسری محکم بستم سه روزدردزیادداشت وجرات نمیکردم بهش دست بزنم تحمل کردم بعدسه رو ...

نمیدونم توهمین سایت دیدم اکثراقرص میخورن.گفتم ببینم واقعانیازهست.یابدون قرصم میشه؟

آخه خیلی آدم وابسته ایه اگه بخوره دیگه ول نمیکنه

نه اصلا بهش شیرنده چون سینه هات هی شیرتوایدمیکنه ودیرتخلیه میشه وهرروزبایردردبکشی به جای چسب هم کاش یه چیزتلخ میزدی که دیگه خودش نیادسراغش

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘