2777
2789
عنوان

یعنی کسی هستش جنین برای اهدا تو مرکز مام داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 36 پست

من با دکتر نصر میخوام انتقال بدم ایشونم تو مرکز مام هستم  باید جنین اهدایی اونجا باشه اما نمیدونم از جای دیگه هم میتونم انتقال بدم

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم😘 انشالله كه كارت به اين چيزا نيوفته و خودت طبيعي باردار شي 

مرسی عزیزم اما نمیشه مگر اینکه معجزه اتفاق بیوفته 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
جنین یا تخمک؟😐 مگه جنین هم اهدا میشه؟؟؟

بله عزیزم میشه

😄 عجیبه انگار ؟

نه خیلی هم خوبه 

جنین یا تخمک؟😐 مگه جنین هم اهدا میشه؟؟؟

جنين جانم

اره خب 

اونايي كاشت كردن و جنين اضافه دارن ميتونن بدن به بقيه

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
جنين جانم اره خب  اونايي كاشت كردن و جنين اضافه دارن ميتونن بدن به بقيه

اهان 

چ جالب

امیدوارم همه زنا مامان بشن همون موقع که دلشون میخواد

منم این ماه فکر کردم مامان شدم بعد 11 روز تاخیر امروز میرم سونو داخلی

آزمایش ام شنبه منفی بود

😢😢😢😢😭😭😭😭😭

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
اهان  چ جالب امیدوارم همه زنا مامان بشن همون موقع که دلشون میخواد منم این ماه فکر کردم مامان ...

انشالله هرچه زودتر مادر شي عزيزم😘😘

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀