2777
2789
عنوان

یعنی کسی هستش جنین برای اهدا تو مرکز مام داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 36 پست
من با دکتر نصر میخوام انتقال بدم ایشونم تو مرکز مام هستم  باید جنین اهدایی اونجا باشه اما نمیدو ...

دوستای من نصر میرن میگن خیلی هزینش سنگین 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

نه خیلی بالا نیستش  خوبیش اینه که اکثر مریضاش تو سری 1-2 نتیجه گرفتن

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببه خاطر همین رفتم پیش دکتر نصر چون اصلا حوصله اینه که همش انتقال بدم منفی بشه رو ندارم 

البته همه اینا به قسمت ادما هم ربط داره

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
منم ببه خاطر همین رفتم پیش دکتر نصر چون اصلا حوصله اینه که همش انتقال بدم منفی بشه رو ندارم  ا ...

عزیزم خودت مرکز جنین اهدایی داره من خیلی دیدم گرفتن دو هفته بهشون دادن تو مام