پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اها ..خب اگه شرایطتشون اوکی هست باید برن سر زندگیشون اگه م الان اوکی نیست تا بچه رشد نکرده برن سقط.ه ...
موافقم باهات من که انقد از بچه سیرم اگه بزنه یکی دیگه بیاد درجا سقط😂😂
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
😐بچها بقیه حاصل انتگرال نیسن که عزیزم سنت کمه بیشتر فک کن منم همسن توام بکشنمم بهش فک نمیکنم
وای خدا نکشتت 😂😂😂
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
محکم باش شجاع باش و شجاعتو به بچت یاد بده.خجالت اون کسی بابد بکشه که از پسر تو خیابون باردار شده.
به شوهرت بگو زودتر عروسی بگیرین.اون باید از الان بدونه چجوری یه زندگی رو و روابطو مدیریت کنه.کم هزینه هم شد مثلا تو خونه با لباس عروس شد ولی بهتر زودتر میرید سرخونه زندگی
اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹