2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم بگم یا نع

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 108 پست

شوهرت بوده

بچه حلاله

خدا برات نگهش داره عزیزم❤

خجالت نداره به هرکی دوس داری بگو

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها ..خب اگه شرایطتشون اوکی هست باید برن سر زندگیشون اگه م الان اوکی نیست تا بچه رشد نکرده برن سقط.ه ...

موافقم باهات من که انقد از بچه سیرم اگه بزنه یکی دیگه بیاد درجا سقط😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اره بچم.حاصل عشق من همسریه  21 سالمه

😐بچها بقیه حاصل انتگرال نیسن که

عزیزم سنت کمه بیشتر فک کن

منم همسن توام بکشنمم بهش فک نمیکنم

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
😐بچها بقیه حاصل انتگرال نیسن که عزیزم سنت کمه بیشتر فک کن منم همسن توام بکشنمم بهش فک نمیکنم

وای خدا نکشتت 😂😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
یهویی شد دیگه.  اگه بگم مامانم بفهمه یک.دقیق ام دیگه نمیزاره عقد باشیم بدون جشن عروسی میفرسته ...

من الان ۸ ساله عروسی کردم و دوتا بچه دارم و رابطه ایمن هم داریم اما اگه هر وقت به دلیلی پریودیم عقب بیفته استرس میگیرم.خوشبحالت ریلکس هستی

شوهرت نظرش چیه؟خودت نگو بگو شوهرت ی فکری بکنه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
چرا دقیقا نمیدونی مامانم.صدام.میزنه میترسمممم  حتی جرات بالا اوردن ندارم هی قایم میکنم.

😐😐😐خوب یذره صبر میکردین بری خونه حودت عزیزم.ولی حالا اشکال نداره زودتر عروسی بگیرین برین

عضویت قبلی ۹۶/۰۹/۱۵🌷
خیر سرم.خودم ماما ئم واردم.

محکم باش شجاع باش و شجاعتو به بچت یاد بده.خجالت اون کسی بابد بکشه که از پسر تو خیابون باردار شده.

به شوهرت بگو زودتر عروسی بگیرین.اون باید از الان بدونه چجوری یه زندگی رو و روابطو مدیریت کنه.کم هزینه هم شد مثلا تو خونه با لباس عروس شد ولی بهتر زودتر میرید سرخونه زندگی

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹