2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم بگم یا نع

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 108 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم اصلا نگو. یچیزایی هست که هیچ وقت نمیشه به کسی گفت تو الان باهاش راحتی شاید فردا مشکلی پیش اومد همیشه شرایط اینجور که الان هست نمیمونه یه سیب تا بخواد بخوره زمین هزارتا چرخ میخوره یکم سیاست داشته باش

وااای اینکارونکنی..اصلا..فکرمیکنی باهاش راحتی بعضی مادرشوهراترفندشون اینه عروسومیگیرن به زبون به وقت ...

نخیر عزیزم همه اینجور نیستن من با مادرشوهرم راحتم همیشه هم کمکم میکنه و برام مثل مادر هستش

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بگو بهشون اگه عقد کرده اید و حامله شدی.. بگو تا زودتر به فکر عروسی باشن 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
ینی الان عقدی ؟۴ماهه هم بارداری! چه آرامشیییییییییی....شوخی نکنننننننن با ما

چهار ماهه عقد کرده

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

اسی مگه کلاس های آموزشی موقع عقد نرفتی😐😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است