من چندروز بود سرمای شدید خوردم تب و لرز داشتم دکتر برام ۳تا پنی سیلین داد با دکتر زنانمم مشورت کردم گفت استفاده کن ضرر نداره و زدم ..حالا اینجا دودلم کردن که چرا زدی نگران شدم 🙁یعنی ضرر داشته برانینیم؟هفته ۱۵ ام
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خانمای خانه دار نی نی سایتی برات تعین تکلیف میکنن
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
یعنی حرف دکتر زنانت رو قبول نداری ولی حرف بچه های نی نی سایتو قبول داری؟ 🤔
نه حرف دکترمو قبول دارم ولی آخه اینجا یه جوری صحبت میکنن آدمو نگران میکنن😓
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اخه متخصص زنان و دکتر اولت هیچی حالیشدن نمیشه ولی خانمای خانه دار نی نی سایتی برات تعین تکلیف میکنن
😁🙈
هرچی دکترت میگه گوش کن.. اون درس خونده تجربه داره.. اگه قرار باشه از سایت و اینترنت دنبال راه حلت با ...
آره درست میگی ..ممنون دوستم خیالم راحت شد..راستی نی نی از چند هفتگی تکون خورد؟
من از ۱۶ _ ۱۷ هفتگی حرکاتش رو حس کردم عزیزم .. ولی میگن از بیست هفتگی .. تا بیست و چهار هفتگی هم شای ...
جدی؟پس ممکنه منم از هفته دیگه حس کنم ..اینجوری خیالم راحت میشه که حالش خوبه
👹 سلام جان دل هنوزم تو سایت هستی یانه بگو دلوم تنگت شده 😥🌹
سلام عزیزم آره ولی کاربریم چندماه مشکل داشت تاالان که تونستم وارد بشم😥😁😍😍😍منم همچنین
خانوما من تو هفته 27بارداریم لثم کلن عفونت کرده بود یه طرف صورت کلن باد کرده بود رفتم بیمارستان شهرام توتهرون هس میدان فاطمی بعد عکس اینا که گرفتن 5تا پنی سلین برام نوشتن هیچ مشگلی هم نداشت ولی باید بدون لیدو بزنین بهتره از دکتر زنانتون هم مشورت بگیرین