2821
2789
عنوان

انتقام از دشمن

5055 بازدید | 56 پست

اول از همه بزارید بگم میدونم ساعت ۲ نصفه شب وقتش نیست تاپیک زدن اما الان دیدم بهترین موقعیته پس اگ جوابی دارید ممنون میشم کمک کنید😐

فرض کنید شما حدود ۷ ماه با یه نفر دشمنی دارید دشمنم یه ادم خدانشناس باشه و قدرتمند و هردفعم بهت ضربه بزنه و چون تو نمیتونی در برابرش کاری کنی داری اذیت میشی چطور میشه از چنین شخصی انتقام گرفت حالا فرضم کنید دشمنی مجازی باشه ممنون میشم کمک کنید😐

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یا خدا

انتقام .دشمن😲😲😲😲😲

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نمیدونم!

از قدیمیا شنیدم دستی رو که نمی تونی گاز بگیری،ببوس!

متاسفانه راه حل درس حسابی تو این مورد ندادن قدیمیا):

بدور از شوخی

تنها راهش نادیده گرفته 

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
بترسونش توفصای مجازی

چطوری خب

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن
مجازیه؟ من حس می کنم taken بازی می کنی درسته؟

نه یچی دیس😐

اسیدمجازی بریز روش😂😂

😂😂😂

دعاامام زمانوبخون بگوبزنش دیگه همچین میزنتش که خودت خوشت میاد

واقعا؟؟ ممنون امتحان میکنم

2825
2823
2791
2779
2792