2821
2789
عنوان

انتقام از دشمن

| مشاهده متن کامل بحث + 5055 بازدید | 56 پست
نه فقط به امام زمان هرروزمیگفتم

دست خودم نیس نمیتونم هضمش کنم میدونم که راست میگی ونمیگم واقعی نیست هست چون به چشمانم گرفتن نفرین رو دیدم ولی از طرف خدا تا حالا با این روش نشنیده بود 

من با یه خانمی توی مجازی دوست بودم نزدیکای یه سال سر یچیزی دعوامون شد اونم به فکر انتقام افتاد اولین ...

نه عشقم این حرفو نزن 

واقعا ادم گیر همچین ادمای بیشعوری نیفته که واقعا نمیدونه چیکار کنه با ادم بی چاک و دهن و دو به هم زن 

نگران نباش فقططططط ب خدا واگذار کن 

اگه بهت بگم ما هم چقد از این دشمنا داریم باورت نمیشه ولی چیکار میشه کرد الا صبرو صبر و صبر 

طلا که پاکه چ منتش ب خاکه بذار مردم و غریبه باهات صحبت نکنن ب درک 

ایشالا خدا رسواش میکنه ب زودی 

ولی اینو بدون خدا همیشه ب ادمای ظالم خیلییییی فرصت میده شاید برای اینکه توبه کنن ‌‌شایدم برای اینکه بار گناهاشون بیشتر بشه ولی در هر دو صورت حق الناسی که گردنشه رو از‌ش نمیگذره ❤️

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بعضی وقتا خدارو به اماما قسم میدم فلانیو نفرین میکنم....دراصل خدارو مجبور میکنم😂

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن
نه عشقم این حرفو نزن  واقعا ادم گیر همچین ادمای بیشعوری نیفته که واقعا نمیدونه چیکار کنه با اد ...

ممنون عزیزم واگذار میکنم خیلی ممنون حرفتون درسته❤

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن
من خودم یکبار نفرین کردم با دل شکسته گرفت هنوزم باور نمیکنم باورت نمیشه چند ساله گزشته ولی اندوه گرف ...

میگن نفرین به حق باشه گناه نیست که

عزیزم ان شاالله حل میشه نگرانی نده ب خودت اصلا 🌹

مرسی عزیزم❤

من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته هارو برآورده کنه

09027578921

عشقم خیلی مغرور بود و ترکم کرد بازگشت معشوق گرفتم و طلسم ازدواج اومد به دست و پام افتاد و ازدواج کردیم هنوزم مثل موم تو دستمه و شوهرم شده و رو حرفم حرف نمیزنه

خواهرم داشت شوهرش طلاقش میداد،با طلسم های حاج یوسف الان کف پای خواهرم ماچ میکنه و بدون زنش نفس نمی‌کشه

برای خواهر شوهرم بخت گشایی کرد،یه عالمه خواستگارای خوب و پولدار براش اومد و ازدواج کرد

به قرآن قسم من جوری بهش اطمینان دارم که بدون مشورت با حاجی هیچ کاری نمیکنم

شمارش اینه

09027578921          

09027578921                  

09027578921                

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز