2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری دوم

92 بازدید | 7 پست

سلام 

خانما  من ازمایش غربالگری اول که تو یازده هفتگی‌انجام دادم ریسک بینابین بود و سونو خوب بود و با آن تی ۱.۴

دکتر آزمایش غربالگری مرحله دوم نوشت که ۱۶ هفتگی آزمایش خون دادم و دو هفته دیگه هم سونو

دارم دق میکنم از فک و خیال نکنه بچه مشکل داشته باشه

پول آزمایش سل فری  رو هم ندارم 

همین آزمایش مرحله دوم هم ۴۰۰‌شد 

یعنی میشه این آزمایش دوم جوابش خوب باشه ؟

تو رو خدا برام دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا تازه ی برگه دادن پرکنم زده بود بضی وقتا مثبت کاذب میشه و اینا و گفته بود امضا کنید ک بدا اعتراضی نکنید

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اره بابا تازه ی برگه دادن پرکنم زده بود بضی وقتا مثبت کاذب میشه و اینا و گفته بود امضا کنید ک بدا اع ...

عزیزم یعنی واسه شما آزمایش اول مشکوک بود و دومی خوب بود؟

عزیزم یعنی واسه شما آزمایش اول مشکوک بود و دومی خوب بود؟

نه مشکوک نبود.دومیم هنوز جوابش نیومده دیروز دادم...ولی خاهرشوهرم دومیش خوب نبود الان بچشم ازمنو تو سرحال تره....نترس عزیزم 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه مشکوک نبود.دومیم هنوز جوابش نیومده دیروز دادم...ولی خاهرشوهرم دومیش خوب نبود الان بچشم ازمنو تو س ...

خدا کنه واسه منم جوابش خوب باشه واقعا تحمل استرس ندارم ای کاش اصلا این آزمایشات و نمیدادم

انشالله بچه ت به سلامت بیاد بغلت عزیزم