2777
2789
عنوان

شوهر شما چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست
والا اوایل ازدواجمون میگفت تو نیاز به ناز کردن نداری من نیاز دارم...!! من احمق فکر می کردم شوخی میکن ...

ای بابا اصلا زن ساخته شده برای ناز کردن

ببین تو کاری به اون نداشته باش مردا ذاتا دوست دارن برای زنی مردونگی کنن تو زنشی مادرش که نیستی بخوای نازشو بکشی انقدر ناز کن تا مجبور بشه

شوهر من بدتر ..ای خدا شوهر واسه چی مون بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خونه ازش 

والا به خدا... روزی هزار بار میگم چ غلطی کردم ازدواج کردم. از عرش به فرش رسیدم.... چقدر فعال بودم، چقدر ارزو داشتم واسه کار و رشتم... الان شدم مث یه زن افسرده مریض.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هنوز ازدواج نکردیم نامزدیم اونم به دلیل شغلش که کشاورزه زیاد باهام تماس نداره بعضی وقتا که من خیل ...

عزیزم دوران نامزدی خیییییییلی با زندگی اصلی فاصله داره. طرفین هوای همو خیلی دارن. ان شا الله که رفتین خونه خودتون هم همینطوره.هرچند واسه من دوران نامزدی هم اصلا جالب نبود نمی دونم چرا باز به حماقت خودم ادامه دادم و وارد زندگی شدم. ته دلتو خالی نمی کنم. ولی دلت واسه کار کردن زیادش نسوزه چون مردا فقط همین کارکردنو بلدن و واقعا به قول دوستمون فکر می کنن شاخ غولو شکوندن.... و واقعا واقعا سعی کن تمام احساستو بزاری کنار.... و با چشم باز به نامزدت نگاه کنی. البته ان شا الله ک ایشون از اون مردای خوب روزگارن. 

شوهر من از تولد بچه تا الان که یه ساله شده  یک ساعت نگهش نداشته.کلا فارغ از مسئولیت....بارداری ...

ان شا الله که خوب بشه. اره رفلاکس خیلی سخته.... منم بیشتر بارداریم میرفتم خونه بابام....نمی دونم ولی واقعا همیشه میگم مادری ک پسر داره وظیفش سنگین تره... چون فردا روزی همچین عتیقه هایی رو تحویل دختر مردم ندن.... مگر ما زنا چ گناهی کردیم اخه

ای بابا اصلا زن ساخته شده برای ناز کردن ببین تو کاری به اون نداشته باش مردا ذاتا دوست دارن برای زنی ...

الان دو هفته ای شده کاری به کارش ندارم ولی اونم دیگه با خیال راحت هیچ کاری به ما نداره....  

نه عزیزم شوهر من هیکلش ۳ برابر منه یه سیلی بزنه دور خودم میچرخم خیلی ترسناک میشه وقتی عصبی میشه.... ...

چقدر سخت و بده شرایطتون...   البته منم مثل شما فکر می کنم قربانی شدم..... و محکوم به زندگی هستم به خاطر دخترم. وگرنه یه ثانیه هم تعلل نمی کردم و اخلاقای گندشو تحمل نمی کردم