2777
2789
عنوان

شوهر شما چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست

ما هنوز ازدواج نکردیم نامزدیم اونم به دلیل شغلش که کشاورزه زیاد باهام تماس نداره بعضی وقتا که من خیلی افسرده میشم وقتیم بهش میگم قربون صدقم میره و میگه که همیشه به یادمه البته روزایم که کارش زیاد نیست ۲۴ساعت بهم زنم میزنه میگه میخوام صداتو بشنوم ولی پیش اومده که بحثمون بشه اونم بعدش خودش میاد معذرت خواهی و میگه که فشار کارش باعث دلخوری شده منم درکش میکنم خیلی زحمت میکشع

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از تولد بچه تا الان که یه ساله شده  یک ساعت نگهش نداشته.کلا فارغ از مسئولیت....بارداری خونه بابام بودم چون خون ریزی داشتم اونم عین خیالش نبوده.بچم رفلاکس داره و واقعا خسته میشم .خواهش میکنم دعا کنید بچم رفلاکسش خوب بشه یه نفس راحت بکشم.

نمیشه آروم آروم  شروع کنید ، کارهای کوچیک  رو بهشون بسپرید  و بعدش کلی تعریف و تمجید ...

کار بهش بسپرم بهش بر میخوره اقا.مگه این ک خودش حالش باشه یه حرکتی بزنه

خیلی رو رفتار شوهراتون سخت نگیرید  خودتون ادیت میشید  باور کن هیچ مردی ۱۰۰ در صد نیست&nb ...

والا من توقع صد درصد ندارم. حداقا

ل 20 درصدم اندازه حرفاش و تعریفایی ک از خودش میگنه باشه راضیم  

والا من توقع صد درصد ندارم. حداقا ل 20 درصدم اندازه حرفاش و تعریفایی ک از خودش میگنه باشه راضیم &nb ...

نمی دونم 

ولی اگه فقط مشکل اینه سعی کن با زیرکی و دلبری 

کم کم عادتش بدی 

برای ظهور امام زمان صلوات
اره بابا  من ۱۸ سالگی سز شدم روز پنجم شوهرم بخاطر غذا درست نکردن کتکم زد...

بسم الله  شوهر من فقط دست به زن نداره ولی تو بقیه موارد فول امکاناته  و البته برا غذا هم خیلی دعوا می کنین چون فکر میکنه از صب تا شب بچه با خودش بازی می کنه منم تو خونه نشستم خوش گذرونی میکنم... 

باهاش صخبت کن قانعش کن اصلا اگه هیچیتم نباشه یوقتایی نیاز داری ناز کنی اصن

والا اوایل ازدواجمون میگفت تو نیاز به ناز کردن نداری من نیاز دارم...!! من احمق فکر می کردم شوخی میکنه... فکر نمی کردم ک واقعا تفکرش همینه... چون اصلا از سمت مادرش  و خانوادش زیاد محبت ندیده

بسم الله   شوهر من فقط دست به زن نداره ولی تو بقیه موارد فول امکاناته    و البته برا ...

نه عزیزم شوهر من هیکلش ۳ برابر منه یه سیلی بزنه دور خودم میچرخم

خیلی ترسناک میشه وقتی عصبی میشه....

خلاصه خیلی تو این ۶ سال کتکم زده سر چیزای بی مورد 

الان تازه ۲۲ سالمه کلا دل مرده شدم....

افسردم..

همش دلم میخواد تنها باشم و به یه گوشه خیره شم..

هه..تو کار خونه ک اصصصصصصلا کمک نمیده....

خلاصه بخاطر بچهام دارم خودمو قربانی همچین مردی میکنم😔😔😔🤦🏼‍♀️

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️