چند وقتیه خیلی دلم گرفته... چند روز دیگه بچم یه سالش میشه. شوهرم اصلا انگار نه انگار. تو کارا کمکم نمی کنه. از راه میرسه به بهونه خستگی کار فقط همون اول بچه رو بغل می کنه. بعدش گوشیشو می گیره دستش یا بازی می کنه یا تو نت می چرخه یا از تلوزیون میزنه فیلیمو... انگار نه انگار ما هم توخونه ایم. خیلی سر این موضوع دعوامون شده واقعا نمی کشم. بچم تا5ماهگی کولیک شدید داشت. بعدشم تا همین ماه پیش تو ب ان و ج میخوابید. الانم هنوز شبا یهو از خواب پا میشه گریه می کنه. اروم نمیشه. یا گریه میکنه بیدار میشه دو ساعت بازی می کنه نصف شب باز میخوابه. شوهرمم انگار نه انگار. از جاش جم نمیخوره. به خدا امروز از فرط خستگی صب سرم انقدر وحشتناک گیج می رفت فشارم افتاده بود.. 10 رو 6، بود.. شانس اوردم خونه بابام بودم وگرنه کارم به بیمارستان می کشید... دوران بارداریمم همین جوری بود. ینی دوران بارداریم شبی نبود که با دعوا و گریه نخوابم....اصلا انگار نه انگار می گفت تو مشکلی نداری ادا درمیاری حالم خیلی داغونه... از لحاظ روحی و.... شوهرای شما چ طورن؟ کمک حالتون هستن؟ چکارش کنم؟ تازه با همین اوضاعش به فکر بچه دیگه هم هست... میگه مگه من کم میزارم!!! همه مردا همینجورن و این حرفا... واقعا شوهرای شما هم اینطورن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خواهر هم دردمنی منم بچم بهمن میشه یسالش شوهرم دیشب اصلا خونه نیومد بقول خوش سرکاربود الله اعلم امروزم کلی بحث کردیم گفتم برونمیخام ببینمت عزیزم 9ماه بارداری تک تنهابودم الانم ازروزی زایمان کردم تک تنهابودم توبچه بزرگ کردن
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
برو این تاپیک بهش نشون بده.والا شوهر من از همون دوران بارداری تا همین الان که دخترم 28 ماهشه کمک حالمه.گاهی بیشتر از بیشتر کار میکنه تو خونه.ماههای اول تا 3 صبح بامن بیدار بود
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤