2777
2789

دارم از بدن درد میمیرم چهارشب سخت پشت سر گذاشتم 

خیلی ام سخته خانه داری و آشپزی برای بچه چون تمام مفاصلم انگار دارن از هم جدا میشن 

راستی اینبار گفتم چرک خشک‌کن نمی‌خورم چون میگن خیلی بده حتی دکترم نرفتم 

تو شهرمونم تنهای تنهام 

شما در چه حالی؟ 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

وای خیلی بده من تازه ی خورده بهتر شدم مریضیه وحشتناکیه ایشالا زودتر خوب شی عزیزم 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای انقدر بده من نگرفتم خداروشکر هنوز

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پسرمنم سرما خورده حالا نمیدونم انفولازس یا نه.الان دقیقا ۱هفته اس مدوام تب داره...سرفه.وگوش درد وسر ...

عزیزدلم متاسفانه انفولانزاس

چرا دکتر نرفتی

من دکتر رفتم سرم زدن با امپول وگرنه داشتم میمردم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزدلم متاسفانه انفولانزاس

جدی....فردا ببرمش یه دکتر خوب...یه هفته اس دیگه کلی شیاف و شربت وایبوبرفن دادم.هم چنان تب داره.کلیم شیاف درد زدم براش.‌..خوب نمیشه پس دکترش میگفت سرما خوردگیه.داروهای سرما خوردگی داد

جدی....فردا ببرمش یه دکتر خوب...یه هفته اس دیگه کلی شیاف و شربت وایبوبرفن دادم.هم چنان تب داره.کلیم ...

بابا به خدا تو این مملکت آدم نمی‌فهمه چیکار کنه 

تب بالای چهار روزو ببر آزمایش خون بگیر 

اره داره میگم که کلی شیاف درد گذاشتم.میگه سرم پام.گوشم لثه هام درد میکنه.

الهی عزیز دلممممم چند سالشه؟ پسر منم گرفت بعد من ازش گرفتم