2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بیاد لطفا

110 بازدید | 15 پست

من ۲۱روزه پری نشدم دوتا تست زدم ک خط کم رنگ کم رنگ کم رنگ انداخت امشب هم زدم خطی نیوفتاد کسی اینطوری بوده؟؟؟؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بعد از ٢١ روز هنوز نرفتي آزمايش خون بدي؟؟ بنظرم سريع برو چون اگه باردار باشي تقريبا هفت هفته ت ...

اخه چطوری وقتی تستم یکی در میون مثبت منفیه

شب ک ن...صبی تست زدی؟؟؟از منم کم رنگ بود و باردار بودم😍😍😍

اون دوتا اولی رو صبح زدم این امشب زدم

مال شما خیلی کم رنگ بود؟؟

اره....حالا فردا هم بزار...ولی ادراره اولت باشه...ولی حامله ای

اخه فرناز جان دقت کردی چی گفتم

دلم میخاد زار زار گریه کنم😭😭

اخه چطوری وقتی تستم یکی در میون مثبت منفیه

يعني چي عزيزم خب وقتي ٢١ روز گذشته و بيبي چكم جواب درست نميده بايد بري آزمايش خون بدي كه مطمئن بشي ٢١ روز كه كم نيس چه باردار باشي چه نباشي بايد بري دكتر 

يعني چي عزيزم خب وقتي ٢١ روز گذشته و بيبي چكم جواب درست نميده بايد بري آزمايش خون بدي كه مطمئن ...

اخه دوره قبل ۱۸روز عقب انداختم دکتر رفتم سونو دادم مشکلی نداشتم دلم میخاد انقد جیغ بزنم اخه ن مشخصه پری ن بارداری

خووووب نوشتی ۲۱ روزه پریود نشدم...صددرصد بارداری...فردا برو بهداشت ی ازمایش خون بنویسن برو ازمایش بد ...

میترسم الکی خون بدم منفی باشه😭