2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته دیگه خسته شدم😔😔

159 بازدید | 23 پست

خسته شدم همش میگم کاش الان بچه دار نمیشدم نه اینکه از بچه ام سیر باشم نه خونواده شوهرم جونم و به لبم رسوندن نزاشتن اونجوری که میخوام بچه ام و عادت بدم خواهر شوهرام اصلا به حرفم گوش نمیدن پسرم و برمیدارن بغلشون راه میرن الانم عادت کرده شبا اونا راحت میخوابن من بدبخت باید تا ۳ نصف شب بگردونم تا بخوابه هر چی هم میگم میگن همه ی کارت یه بچه اس مگه چیکار میکنی نگه دار دیگه ولی شب که میشه اونا راحت خوابن و منم با وضع کمر دردم باید بچه بگردونم به شوهرم که میگم میگه تو مریضی مریضی فکری دارین چیکار کنم به نظرتون چجوری جلوشون وایستم دیگه نمیکشم کم کم دارم به خودکشی فکر میکنم

چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..

به بچت فک کن

خودکشییی؟؟؟ 

به خاطر اونا؟ 

اصن ارزش ندارن ک بخوای اینکارو کنی

محکم بهشون بکو این بچه ی منه و من تربیتش میکنم

از اینکه خواستید کمکم کنین ممنونم

ولی فک کنم خودم از پسش بر بیام

اگه کمک خواستم بهتون میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بی ادبن همشون محکم باش تا بغل میکنن بگیر بذار زمین اگر بغلی بشه حالا حالاها باید بکشی ضعیف نباش بچه تو نه اونا

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

عزيزم اين حرف رو نزن ،،،، باهاشون برخورد كن و اجازه نده بر خلاف ميلت عمل كنن

در ضمن زمان بده احتمالا بچه ت هنوز كوچيكه خَيلي يكم بزرگ شه از اب و گل در اد وضعيتش درست ميشه و بيدار خوابيات كم ميشه

چه بی ادبن همشون محکم باش تا بغل میکنن بگیر بذار زمین اگر بغلی بشه حالا حالاها باید بکشی ضعیف نباش ب ...

پدر شوهرم خیلی بداخلاق ازش میترسم جلوی اون نمیتونم چیزی بگم بیشتر هم اون یاد میده

عزيزم اين حرف رو نزن ،،،، باهاشون برخورد كن و اجازه نده بر خلاف ميلت عمل كنن در ضمن زمان بده احتمال ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم بچم ۶۶ روزش از وقتی بدنیا اومده دارم باهاشون جنگ میکنم دیگه الان کم اوردم بچه رو دادم به خودشون اومدم تو اتاق 

مثل پدر شوهر مزخرف منه دقيقا

همین پدر شوهرم نذاشت خونه اجاره کنیم میگه تا من زنده ام باید اینجا بمونین بخدا ۴ ساله ازدواج کردم حسرت به دل موندم یه بار اونجوری که دلم میخواد پیش شوهرم بگردم بهم ظلم کردن هیچ وقت نمیبخشمشون

بنظرم وقتشه یه تغییراتی ایجادکنی،وقتی چیزی اذیتت میکنه ازش فرارنکن نگوخودکشی،به راه حل فکرکن،من اگه جای توبودم شب هابه هیچ وجه بچه روبرنمیداشتم حتی اگه خیلی گریه کرد،اولابزارچندباراینکاروشوهرت انجام بده مطمئن باش خودش خواهرشوهراتوسرجاشون میشونه،دوم اینکه بچت هم یادمیگیره روزمین بخوابه،بعدشم به کسی اجازه نده توتربیت بچت دخالت کنه وگرنه هیچ وقت نمیتونی ازپسشبربیای چون همیشه کسایی روداره که پشتشون پنهان بشه وحرف خودشوبه کرسی بشونه،درضمن نوه خاله های من هیچ وقت نصفه شب بیدارنمیشدن چون دخترخالم میگفت نمیتونستم ازخواب پاشم،اینجوری بچه یادمیگیره

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
نمیدونم دیگه چیکار کنم بچم ۶۶ روزش از وقتی بدنیا اومده دارم باهاشون جنگ میکنم دیگه الان کم اوردم بچه ...

خب كوچيكه خَيلي منم با اينكه پسرم و كسي بغلش نميكرد تا صبح بايد ميگردوندمش كوليك شديد داشت و رفلاكس بعد پنج شيش ماهگي خوب شد

پدر شوهرم خیلی بداخلاق ازش میترسم جلوی اون نمیتونم چیزی بگم بیشتر هم اون یاد میده

بروجلو بگو وای فکر کنم دستسویی کرده ععه شیر میخوام بدم

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
اول ک ب خواهر شوهرت بگو ک شبا اذیت میشی حالا هر چقدم ک کار نداشته بلشی شب واسه خواب واستراحته ن بچه ...

یکی نیست که پنج تاست دوتاش ازدواج کرده سه تاش خونه ان یکیش از یکی نفهم تره