2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی احتمال خطا داره؟

469 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

8روز از موعدم گذشته سه بار بیبی چک گذاشتم دوبار منفی بود یه بار یه حاله کمرنگ داشت

هیچ علائمی ندارم نه واسه پریودی نه واسه بارداری

تواین چندروز نمیتونستم برم آزمایش بدم،بنظرتون امکان داره باردار باشم؟بیبی چک امکان خطا داره؟  

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما منم همین بود یبار منفی یبار هاله.بدون هیچ علائمی.دیروز صب ازمایش دادم مثبت بود

واقعا؟؟؟؟؟

من هیییییییییچ علائمی ندارم

بله .من دوستم باردار بود ۲ماهه نمیدونست بی بی چک میزد منفی بود همش.حالش بد بود رفت دکتر فهمید بعدآز

واقعا تا دوماهگی علائم نداشت؟؟؟

من هیییییچ علائمی ندارم نه علائم پریودی نه بارداری

منم نداشتم امروز تو حموم تخمدان چپم تیر میکشید.ن علائم پریودی ن بارداری

ممنونم عزیزم♥دلمو شاد کردی امیدوارم خدا دلتو شادکنه

ایشالا بارداری و زایمان خوبی داشته باشی یه فندق سالم و صالح به دنیا بیاری♥♥♥♥

ممنونم عزیزم♥دلمو شاد کردی امیدوارم خدا دلتو شادکنه ایشالا بارداری و زایمان خوبی داشته باشی یه فندق ...

ممنونم دوست قشنگم.خدا بزرگه وقت زیاد داری انشالله برا شما هم مثبت باشه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
واقعا تا دوماهگی علائم نداشت؟؟؟ من هیییییچ علائمی ندارم نه علائم پریودی نه بارداری

چرا تهوع داشت اونم چون خوابگاه بودیم میگفت مال بد مزه بودن غذاس چون بی بی چکش منفی بود توجه نمیکرد

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
چرا تهوع داشت اونم چون خوابگاه بودیم میگفت مال بد مزه بودن غذاس چون بی بی چکش منفی بود توجه نمیکرد

ولی من تهوع ندارم هییییییچ علائمی ندارم