2777
2789
سخته؟؟؟

نه.من شنسیل مرغ همسرم دوست داره خیلی هم راحته زیاد میپزم. سینه مرغ رو قبضه میکنم مزه دارش میکنم با نمک فلفل و ادویه و آبلیمو و جغفری خرده شده بعد نیم ساعت ک تو مواد بود میزنم به تخم مرغ و آرد سوخاری سرخش میکنم کنارش سیب زمینی سرخ کرده و گوجه و خیارشور ساده و خوشمزه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدس پلو البته میخوام بزارم فقط کشمش و گوشتش رو گذاشتم بیرون .اگه نی نی سایت بزاره

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
ما فسنجونو اگ ناهار بخایم بخوریم از شب قبلش میزاریم رو گاز 

اوووووه مگه حلیم نذریه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
چیه

کشک میسابی.با اب رقیق میشه.بعد پیاز سرخ میکنی نعنا میزنی..گردو هم باشه چه بهتر به کشک اضافه میکنی.البته قبلش باید بذاری کشک یه جوش بخوره.کنارش اگه خواستی تخم مرغ هم نیمرو میکنن.بعد نون تلیت میکنی میخوری😊

خانمها قارچ و پنیر بخوام کنار ساندویچ اماده کنم.چه شکلی درست کنم؟

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
شاید مدل فسنجونای ما شمالیا با شما فرق کنه مال ما تا کامل نیفته ما نمیخوریم 

من ۴ میزارمش برای شام.هم خیلی جاافتاده میشه و روغن انداخته.به حدی خوب میشه که هرجا میرم وسایلش رو آماده میکنن که من برم براشون فسنجون بزارم.

نوش جونت،من از وقتی عقد کردم خوردم اخه شوهرم مشهدیه

منم دقیقااا از وقتی ازدواج کردم.شوهرم مشهدیه..اویل بدم می اومد حالم بد میشد میگفتم عمرااا بخورم.تو حاملگی شوهرم با کلی منت اصرار کم کم علاقه پیدا کردم