2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن کنار این دردای نکبتی سرما هم‌خورده باشی بیحالی و بیجونی گلو درد و بدن درد 

و بخای مث من بری سرکار

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من روز سومم. ببین روز اول چنان بلایی سرم اومد الان حس میکنم از جنگ برگشتم بخدا😆

من الان خداروشکر اوضاعم خیلی خوبه 

یه زمانی بود از شدت درد سر به دیوار بالا میاوردم بدنم خیس عرق میشد دااااد میزدم از درد تا شیاف نمیذاشتم مگه اروم میشدم 

فکر کن کنار این دردای نکبتی سرما هم‌خورده باشی بیحالی و بیجونی گلو درد و بدن درد و بخای مث من بری س ...

وای نگو 

اصلا فکر کردم بهش نابودم میکنه 

تنها کاری که میتونم کنم این هست که مرخصی بگیرم 

وای نگو اصلا فکر کردم بهش نابودم میکنه تنها کاری که میتونم کنم این هست که مرخصی بگیرم

مرخصیام پر بود از شنبه دارم با این وضعیت میرم😖

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من الان خداروشکر اوضاعم خیلی خوبه یه زمانی بود از شدت درد سر به دیوار بالا میاوردم بدنم خیس عرق میشد ...

اره شیاف خیلی خوبه، کیسه اب گرم هم بذار ، بدبختی اینه ک تا میایم بگیم اخیش تخمک گذاری میاد ،بعد یه هفته خوبیم ،بعد پی ام اس میاد ،بعدشم این لعنتی😭😭عین این فیلما ک تو زمان گیر میکنن😭😭

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من چون مرخصی نمیگیرم اگه اتفاق اینطوری بیفته برام بمیرمم سر کار نمیرم اصلا تواناییش ندارم

من برا مرخصی گرفتن یهویی باید از هفت خان رستم بگذرم 

بخاطر همین ترجیح دادم نگیرم تحمل کنم