2777
2789
من ۴ میزارمش برای شام.هم خیلی جاافتاده میشه و روغن انداخته.به حدی خوب میشه که هرجا میرم وسایلش رو آم ...

ما شام نمیخوریم فسنجونو اکثرا ناهار میخوریم ولی اگ بخایم شام بخوریم از ظهر میزارم رو گاز 

شنیسلو چجوری درست میکنی؟

سینه مرغ رو قبضه میکنم.نیم ساعت تو یه کم آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه جات و جعفری خرده شده میخوابونم بعد میزنمبه تخم مرغ و آرد سوخاری سرخ میکنم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشک میسابی.با اب رقیق میشه.بعد پیاز سرخ میکنی نعنا میزنی..گردو هم باشه چه بهتر به کشک اضافه میکنی.ال ...

ما اراکیا به این میگیم دوو کشک 

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
سینه مرغ رو قبضه میکنم.نیم ساعت تو یه کم آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه جات و جعفری خرده شده میخوابونم ...

مرسی عزیزم

اگه تونستی تو همین تاپیک صدام کن عکسشم بزار

خیلی دوست دارم ولی خودم تا حالا درست نکردم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما شام نمیخوریم فسنجونو اکثرا ناهار میخوریم ولی اگ بخایم شام بخوریم از ظهر میزارم رو گاز 

ناهارم بخوایم بخوریمش ساعت ۷ و ۸ صبح میزاریم.زیادی به اون گردوی بدبخت سخت میگیرید.آهن پاره که نیست گردوئه خواهر😅😅😅نوش جونتون در هر صورت

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
چیز جالبیه زود حاضر میشه واسه ما تنبل ها خوبه.البته سابیدن کشکش بی زحمت نیست😄

خب ما از اراک کشک محلی ساییده شده میخریم دیگه خودمون نمیسابیمش که

نه ما کشک محلی میگیریم خودمون میسابیم.اینجوری هم تازه به تازه اب میگیریم.هم قیمت مناسب تره.

سخته بابا😅😅