سلام عزیزم.وزن تولد سه کیلو و ششصد.قد پنجاه و چهار.وزن یک ماهگی پنج کیلو.چطور عزیزم؟چیزی شده:
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا اینقدر کم عزیزم؟رفلاکس داره؟شیر خودتو بهش میدی؟
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
اره شیرخودمو میدم فک نمیکنم سیرش نکنه اخه اصلا گریه نمیکنه از گشنگی کاملا سیر میشه ولی نمیدونم چرا کم اضافه کرده بدنیا اومد ۴ کیلو بود امروز یک ماهه شد بردمش ۴۴۰۰ بود 😥
خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
چرا اینقدر کم عزیزم؟رفلاکس داره؟شیر خودتو بهش میدی؟
ن نداره بله شیر خودمو میدم ولی بهداشت میگفت شاید واسه اینکه ختنه کردی کم کرده باشه اخه تا الان نمیدونستمم باید قطره آد بدم اونم نداده بودم گف شاید از اینا باشه ینی میشع اینجوری
خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
ن نداره بله شیر خودمو میدم ولی بهداشت میگفت شاید واسه اینکه ختنه کردی کم کرده باشه اخه تا الان نمیدو ...
نمیدونم عزیزم.ولی بنظرم یه دکتر ببرش حتما.یه مشکلی هست.اینجوری خیالتم راحت میشه.خیلی کمه چهارصد گرم.