2777
2789
عنوان

واسه منافذپوست چیکارکنم😔☹

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد هست یا کم؟؟ اگه زیاد است باید لیزر کنی که خیلی بهتر میشه اما اگه کم هست میتونی دارو استفاده کن ...

میگن لیزر برمیگرده دائم نیست،راه حلی بجز لیزر میخام

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
زیاد هست یا کم؟؟ اگه زیاد است باید لیزر کنی که خیلی بهتر میشه اما اگه کم هست میتونی دارو استفاده کن ...

زیاد نیست کمه خداروشکر ولی بازم خیلی حس بدیه دوس دارم صورتم صاف باشه😭

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
عزیزم من تحقیق کردم  حتما روتین پوستی داشته باش ...ینی اول با میسلار صورتتو پاک کن بعد با شویند ...

میسلار چیه؟

من ماسک سفیده تخم مرغ میزنم.عالی شده پوستم.دوتا 3بار درهفته.میزنی تا خشک بشه بعدم میشوری.میتونی بعد ...

اره سفیده تخم مرغ هم شنیدم خوبه،ماسک خاک رس هم میگفتن خوبه ولی من استفاده کردم نتیجه ای ندیدم ازش فقط یکی دودرجه پوستو روشن میکنه همین!

من ی دستگاه درماپن خریدم و برا خودم میکرونیدلینگ میکنم خداروسکر اعتماد ب نفسم برگشت

دستگاه رو چند خریدی؟واس منافذ گرفتی؟

تخم مرغ خودش یه عالم خاصیت داره

اره میگن سفیده ی تخم مرغ رو با زردچوبه استفاده کنی خوبه واس لک هم کاربرد داره

میسلار چیه؟

عزیزم پاک کننده است مث شیر پاک کن اگه ارایش داشته باشی صورتتو پاک میکنه ارایشم نداشته باشیم بازم استفادا کن چون گرد و غبار و الودگی رو پاک میکنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.