2777
2789
عنوان

دیشب از ترس داشتم سکته رو میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 25 پست
خوبه دخترم نصف شب از اتاقش اومده بود پیش ما خوابید.  دیگه من وسط شون خوابیدم از ترس

😂😂عجب داستانی بوده

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 16 سالگی ازدواج کردم 18 زایمان کردم

چه خوب

منم همیشه دوست داشتم با بچم فاصله سنیم کم باشه ولی خب نشد دیگه

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
چرا عزیزم

۳ ساله با پسر عمه امیم ولی خب شرایط مالیمون الان اصلا جور نیست ک ازدواج کنیم

ولی همه میدونن دیگه

ایشالا

ای جان

الان راضی هستی کاملا؟فامیل بودید؟

ایشالا ای جان الان راضی هستی کاملا؟فامیل بودید؟

توعقد خیلی خوب و مهربون بود بعد ازدواج تند خو شدعصبی اینا اصلا باورم نمیشد این همونه بعد 18 ماه خوب شد دعواهامون کم کمتر شد الان پخته شده ولی بازم جاداره

توعقد خیلی خوب و مهربون بود بعد ازدواج تند خو شدعصبی اینا اصلا باورم نمیشد این همونه بعد 18 ماه خوب ...

مگ چندسالشونه؟

پسرعمودخترعموایم 

ای جان

ایشالا خوشبخت باشید همیشه گلم

دعوا ام نمک زندگیه دیگه😉