2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 60 پست
البته کیفیت مهمه بررسی کنید اگه باهاش میتونید تست درست پاسخ بدید و درصد خوبی بگیرید ، خوبه

ممنون از راهنمایی تون...

پس بنظرتون آدم اگه خود منبع با دقت بخونه می‌تونه قبول بسه؟

البته رشته من کامپیوتر و هنرآموزه که معمولا ظرفیت کم  و درسا هم سخت هستند...

ممنون از راهنمایی تون...پس بنظرتون آدم اگه خود منبع با دقت بخونه می‌تونه قبول بسه؟البته رشته من کامپ ...

بله به نظرم اول منبع اصلی بخونید برای مرور هم جزوه با تست استفاده کنید 

معاون پرورشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست فقط از تست های رایگان تلگرام استفاده کردمهرچی مدرک و لوح تقدیر دارید همراه تون تو بررسی مدارک بب ...

مدرک فقط مدرک بسیج دارم روانخوانی هم میتونم بگیرم به جز این هیچی🤦🏻‍♀️

کانال ها رو راحت میتونم پیدا کنم ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

از فرهنگیان اومدم می‌خوام بعد پنج سال استعفا بدم

چرا استعفا

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

رو خوانی و ای سی دی ال بعد استخدامی اجباریه داشتنش

قبلش مهم نیست ؟ 

من امسال واسه دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ولی دختر داییم با استخدامی قبول شد سابقه تدریس نداشت

بهت تبریک میگم و همچنین به دخترداییت؛ 

امسال قبول شدن ؟ سهمیه ای بود ؟ 

منم میخوام سال دیگه آزمون بدم ان شا الله جفتمون قبول میشیم خدا پشتت باشه سابقه هم نداشته باشی قبولی ...

انشاءالله عزیزم 

مدرکتون چیه ؟ من‌نگرانم‌ نه سابقه دارم نه سهمیه نه مدرکی چیزی 

فقط میخوام بخونم 

شما سابقه تدریس  دارید ؟

چرا استعفا

پول کم زحمت زیاد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

پول کم زحمت زیاد

کاش جای تو بودم

انشاءالله عزیزم مدرکتون چیه ؟ من‌نگرانم‌ نه سابقه دارم نه سهمیه نه مدرکی چیزی فقط میخوام بخونم شما س ...

من کارشناسی علوم تربیتی نه سابقه ندارم

معلم کلاس اول آینده 😍

بهت تبریک میگم و همچنین به دخترداییت؛ امسال قبول شدن ؟ سهمیه ای بود ؟

ممنون گلم 

آره امسال قبول شد سهمیه نداشت 

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

من کارشناسی علوم تربیتی نه سابقه ندارم

باهم بخونیم ؟ کی شروع میکنی ؟

ممنون گلم آره امسال قبول شد سهمیه نداشت

چه خوب 

امیدوار شدم 😍

میدونی از منابع اصلی استفاده کرده یا جزوات ؟ 

چرته سابقه تدریس نمره زیادی اضافه نمیکنه تهش چنتا سوال تفاوته که با توجه به سوالای به اون اسونی خیلی راحته قبولی 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔