2777
2789
عنوان

چجوری وقتی ناراحتم یا عصبانیم

41 بازدید | 4 پست

تو خودم نریزم
در برابر همه سکوت میکنم بعد میام خونه  کاش فلان چیزو بهش میگفتم
درنهایت سعی میکنم ناراحتیمو سرکسی خالی نکنم

کم کم دارم نابود میشم اینجوری

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

منم همینم 

ولی به کوته فکر و نداشتن عقل و شعور طرف که پی میبرم دیگه خودمو سرزنش نمیکنم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم همینم ولی به کوته فکر و نداشتن عقل و شعور طرف که پی میبرم دیگه خودمو سرزنش نمیکنم

والا ادم میشناسم

برون ریزه ماشالا، جد و آباد طرفو میشوره کاور شده تحویلش میده البته با ادب نه فحش اینا

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ادم میشناسم برون ریزه ماشالا، جد و آباد طرفو میشوره کاور شده تحویلش میده البته با ادب نه فحش ای ...

اینجوری ام خوبه 

ولی من نمیتونم 

یعنی ادب و منطقم اجازه نمیده حرفی بزنم ک طرف ناراحت بشه 

از بس مهربونیم بیش از حده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تو اون وضعیت خودت رو به عنوان ناظر سوم شخص ببین  و از خودت بپرس

الان در چه موقعیتی هستیم 

دقیقاً الان داره چه اتفاقی می‌افته 

من اینجا چه کارم، چه نقشی دارم

فرد مقابل اینجا چه نقشی داره

موضوع سر چیه وقتی اینا رو از خودت می‌پرسی سعی کن از طرف مقابلم بپرسی

و ازش بپرسی این حجم از عصبانیت دلیلش چیه موضوع سر اینه، نقش تو اینه و نقش من این