2777
2789
عنوان

نظر سنجی فرش خونه

130 بازدید | 14 پست

تابستون قراره خونمون رو باز سازی کنیم. ومبل وارده وبوفه رو عوض کنیم. الان فرشام دوتا ۹متری هست. دستباف. دلم می‌خواد به جای اینا دوتا شش متری بگیرم. به نظرتون خیلی سرامیک خونه دیگه بیرون میزنن. ضایس؟یا قشنگتر میشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خوب.  اونجوری همش باید طی به دست باشی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

شاید بخواین جلوی تی وی دراز بکشید  به نظرم 6 دیگه خیلی خالی میشه یا مهمان زیادی داری میخوای رو زمین سفره بندازی 9 متری بهتره

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
اونموقع باید همیشه پاتون دمپایی باشه اگه سختت نیس قشنگ میشه مثلا یه سری دمپایی بگیری واسه مهمونا یا ...

کفش که نه. ولی خودم فکر می‌کنم راحتی الان رو نداره. از اون ور دیگه دلم رو زده

بنظرم فرش های خودت هم خیلی نازن ولی با شیش متری هم خوب میشه فقط به هم نچسبون مثل این دوتا بذار یه ...

این الان روفرشیه. فرشام کرمه روشنه. ولی تابستون درست می‌کنم مدل خونه رو. اول بازسازی کنیم ببینم چقدر پول میمونه

فرشاتو عوض کن جای مبلاتو عوض کن تغییر بده 

تابستون که بازسازی کنم اصلا مبل وارده و اینارو رد می‌کنم جدید میگیرم. تلویزیونم میکوبم به دیوار. یا میزتلویزیون چوبی قهوه ایی میگیرم. ببینم چقدر پول میمونه😁